Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Bántalmazó férj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántalmazó férj?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy,hogyan hagytátok el a férjetek aki bántalmazott,mennyi idő után,mennyi gyerekkel,hova mentetek?

Gyerekeken mély nyomott hagyott?

Igen,sajnos erre készülők és sajnos a családomra nem számíthatok..

Köszönöm a válaszokat.

szept. 22. 23:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Én egy olyan gyerek vagyok, aki egy bántalmazó apa mellett nőtt fel, mert az anyukája nem tudta elhagyni azt a parasztot. Kérlek ne hagyd , hogy a gyereked is tönkretegye. Minél hamarabb tudsz, annál jobb ha elmész. Lelkileg nagyon megviselt az apám engem, 20 évesen teljesen idegrocsá váltam miatta. A legjobb a távolság, aztán valahogy lesz. De az a valahogy a legjobb, minthogy vele légy. Neked is és a gyerekeknek is.
szept. 22. 23:19
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Elmondhatják néhányan, hogy hogyan, de azzal nem mész semmire. Mindenki speciálisan más.

Ha kriminális a helyzeted, kérheted a Máltai Szolgálat segítségét is, átmeneti elhelyezésre, míg elválsz és rendezitek a dolgaitokat.

Vagy albérlet, ügyvéd. Kérd a kerületi családvédő szolgálat segítségét.

szept. 22. 23:22
 3/11 A kérdező kommentje:

Így nőttem fel én is..Mai napig nem tudok ezért haza menni(szüleimhez),mert mindig veszekedés van,verekedés.

Nem akarom elrontani a kislányom életet,már most. Mindenképp azon leszek,hogy jobb életet,nyugodt kőrülményeket biztosítsak neki!

szept. 22. 23:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Próbálok erőt gyűjteni,meglátni azt,hogy lehet még boldogan élni,ilyen kapcsolat után. Jól esik ilyeneket olvasni,hogy egy anyuka boldog a gyerekével és,hogy ott hagyott magára egy bántalmazó egyedet.
szept. 22. 23:26
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
A helyi családsegítőtől segítség kérése.
szept. 22. 23:44
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Igen, ha elmész az ilyen kapcsolatból az mély nyomot hagy a gyerekeken. Sokkal nyugodtabbak lesznek és nem nőnek idegroncsá.
szept. 23. 00:02
 7/11 anonim ***** válasza:
39%
Az állami ellátó rendszer nem működik. A málta katasztrófa, a családsegítő esetleg működhet, de nem biztos.
szept. 23. 06:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond, hogy ha nem változtatsz magadom, akkor egyik ilyen kapcsolatból a másikba fogsz menni, mert te is ebben nőttél fel, ez a te saját kényelmi közeged.
szept. 23. 10:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért kétszer gondold át a dolgokat és nem maradásra akarlak ezzel bírni, de ha senkire nem számíthatsz, úgy nagyon necces lépni.

Van munkád? Valaki pénzed, ingatlanod, vagyonod? Meg tudod oldani a gyerekeid oviba hordását munka mellett, van tartalekod, hogy egyedülállóként eltartsd magatokat, ha pl. munkanélküli leszel, stb?

Mert hidd el, itt könnyen mondják, hogy menj el, de mint látod, ezentúl senki nem tud tanacsot adni, hova menj, mit csinálj. Az itt kommentelők nem fognam segíteni, mikor elveszik a gyereked és visszahelyezik az apához, mert nem tudod eltartani.

szept. 24. 11:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Először is legyen egy stabil munkahelyed és félretett pênzed, lehetőleg minél több (albérlet, ügyvéd stb.)

Mekkora a gyerek, tudod hozni vinni munka mellett? Ha beteg, van kire hagyni?

Menj ügyvédhez és add be a válópert ill. kérd az ideiglenes gyermekelhelyezést! Mindenképpen beszélj előtte ügyvéddel, hogy jogilag megteheted-e, hogy csak úgy lelépsz a gyerekkel, nehogy utána hátrányod származzon belőle!

A gyakorlati részét pedig úgy oldanám meg, hogy amikor a férj elmegy munkába, összecuccolni és lelépni.

szept. 24. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!