Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
49 èvesen fèrfikènt egyedül maradtam a gyerekekkel(2 gyerek). Asszony èlni akar,szerelme van,bulizik,sok partnere volt mielőtt gyorsan talált valakit, kapuzárási pánik?
De a nők azóta minden elismerés ellenére kerülnek mint a leprást.Rettentő kèpmutató hogy ha nekik van gyerekük,akkor a p'ncièrt cserèbe fogadd el,de ha egy fèrfinak, akkor átnyergel másik f'szra.
Vajon van bármilyen remènysugár ebben az èletben?
24
Mire gondolsz?
26.
Amikor ilyet önigazoló hozzászólást olvasok, mindig az jut eszembe, hogy könnyű úgy nemet mondani, ha nincs egy árva valamire való férfi sem, aki igényt tartana a távirányítódra.
Tudod, én sem akarok űrhajós lenni, mert nem tetszik az a pufi fehér ruha, és nem szeretem a konzervkaját.
Alpári= szikár,egyenes beszéd.
Te sem kellenèl.Senki sem kell, aktuálisan biztosan nem.
Szerintem el tudunk èldegèlni egymás mellett,26!
Nèzd, igazából èn is jól keresek, megvan mindenünk,de nem ez probléma,rèszemről.A megoldás sem itt lesz,a gyakori, hanem magamban találom meg.Szèpen beszèltem az exemmel,ès nagyon szerettem.Most már máshogy beszélek,írok.Mert a sok rózsaszín köd mögött igazság van,nyers valóság.Jó, túlzott mértékű volt ahogy elöadtam.De attól még igaz,ès nekem ez számít.
“Ha a nőd jobb faszit talál,joga,ès saját boldogsága èrdekèben kötelessège elhagyni tèged,gyerekeid,ès magára koncentrálni.Ès ez a te hibád,mert mertèl öregedni,hát most ne is csodálkozz,hogy lecserèltek.”
No vagyok, es oszinten megmondom, errol soha nem hallottam. Arrol a verziorol viszont igen, amikor a noket cserelik le fiatalabbra/feszesebbre/vekonyabbra/kevesbe hazisarkanyra, olyanra aki szexistenno az agyban.
nem tudhatod, hogy én kik közül válogathatok. Elárulhatom, hogy egy dekoratív szingli nőnek jut lehetőség bőven.
Jaj, dehogynem tudom, ahogy azt is, hogy a dekoratív szingli nőket a síkosítós fantáziáddal együtt kár volt idekeverni.
Egyèbkènt 26 pont leírta feketèn-fehèren azt,amiről alpári stílusban kifröcsögtem itt.Attól,hogy normális stílusban írsz le valamit termesztésen elfogadhatóbb lesz.De ha "indulatosan" akkor nem,fennakad az olvasó a csúnya szavakon.Ettől mèg mindkettő lehet igaz.Megválaszolom a saját kèrdèsem;van remény,ha szèpen csomagolom ezt a szituációt.Az is jó,hogy szeretetben èlek, nem hètvègi látogató vagyok, tulajdonképpen szerencsés vagyok,èlhetnèk egyedül is.Igen, felháborít az igazságtalanság, frusztrált vagyok de ez semmit sem fog változni ettől.Ki is fogom dühöngeni magam,az is rèsze a gyászfolyamatnak.Bocs,itt tartok,egyelőre.
Mèg szèp,hogy elkeseredett vagyok,49 èvesen lehúzhatom a rólót fèrfikènt.Maradnak az alkalmi kapcsolatok, bár èn kifejezetten a komoly kapcsolatokban èreztem jól magam eddig.Bevallom ezt irigylem;ex,vagy exemhez hasonló nő egy dologban nem fog hiányt szenvedni,ès ez a szex,szerelem, akár együtt,akár külön,de még tudja tenni mindkettőt, erőlködés nélkül.Mert nő,ès kell a fèrfiaknak.Ez elèggè finom megfogalmazás volt?
A "bezzeganők" èrv viszont szerintem gáz,ès gyerekes.
Bezzeg a nők is sokszor egyedülállóként nevelik a gyerekeket,bezzeg a nőket is lecserèlik.
Szerintem 2024-ben ezek a dolgok elkezdték már változni,a nők is lecserèlnek simán,ès több èvtizedes kialakult szokásrendszer van társadalmunkban az Egyedülálló Anyák körè kièpítve.Az viszont előny,amit egyébként nem sajnálok.
Vègigmegyek a gyász fázisain,ès meg fogok bèkülni ezzel a helyzettel,teszem a dolgom,mert felelős vagyok kèt gyerekèrt.Közben viszont engedtessèk meg nèmi rixancozás,ès ne kelljen már elfogadnom szó nélkül,hogy megszívtam egy bizonyos szempontból!Mert bele fogok ès akarok törődni,de most mèg ez így jön ki belőlem.
Nem vagyok trágár a hètköznapokban, nem vagyok agresszív,stb.Ide jó volt leírni így,mert se a munkahelyen,se a barátok között nem beszélhetek így,az nem fèrfias,mert vègülis siránkozás ès dühkitörès.
Köszönöm, hogy kommenteltetek,ès tudtunk kommunikálni!Bocs nők...de tőletek csak a stílus miatt kèrek elnèzèst,amit mondtam, továbbra is fenntartom...
Ez pánikroham amit te csinálsz kérdező.
Segítő emberekre van szukséged mert kell szabadidő, kikapcsolódás ha pár ora az is vmi.
De igy a jovőd: cigi pia DROG stb alvilág
A gyűlölet körulvesz téged, csalódott vagy. Vesztesnek érzed magad.
Ezen kell felékerekedned.
Nem az a lényeg hogy mutogassunk MEGOLDÁST kell keresni.
De a segitség aki vigyáz a gyerekeidre hogy maradjon időd saját magadra ez lenne az első lépés.
Nőként írom mindezt. Magadra idő ha 1 ora az is vmi és tölts a gyerekekkel is minőségi időt vagyis jelenlétukbe jó pőéldát mutass. Ne idegeskedj mert ezt tanulják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!