Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
49 èvesen fèrfikènt egyedül maradtam a gyerekekkel(2 gyerek). Asszony èlni akar,szerelme van,bulizik,sok partnere volt mielőtt gyorsan talált valakit, kapuzárási pánik?
De a nők azóta minden elismerés ellenére kerülnek mint a leprást.Rettentő kèpmutató hogy ha nekik van gyerekük,akkor a p'ncièrt cserèbe fogadd el,de ha egy fèrfinak, akkor átnyergel másik f'szra.
Vajon van bármilyen remènysugár ebben az èletben?
11
Köszönöm!
Amúgy a Szex és New Yorkban nem volt Karen, csak szólok :)
Te most dühös vagy és csalódott, és keserű. Ezen kell először túllépned. Milliókkal megtörténik nap mint nap hogy elhagyják, megcsalják őket.
Barátom pár éve 3kicsivel maradt egyedül, ott is lelépett anyuka, meg sem állt egy másik földrészig, és nyáron volt az esküvője egy szintén 3 gyerekes, özvegy anyukával. Szóval mindenhonnan fel lehet jönni.
Próbáld túltenni magad a történteken, sportolj az nagyon sokat segített nekem, és adj időt magadnak. Nekem így is 2 év volt túllépni a váláson, és onnan még 2 év volt mire találtam egy normális párt újra. Szóval kitartás.
Tényleg rögös pálya apukaként gyerekekkel új kapcsolatot alakítani, és engem is meglepett először, amikor anyukák utasítottak el azért, mert velem él a gyerekem.
De idővel, amikor sikerült berendezkedni az új életbe, már én lettem nagyon válogatós, leginkább a gyerek miatt.
Nálad még valószínűleg elég friss a sérelem, egy kicsit lépj hátra, koncentrálj a gyerekekre, és ahogy csillapodik a harag, úgy nyílik majd szélesebbre a lehetőségek kapuja.
Addig is jó, ha tudod, rengeteg nő sorsa ugyanez pepitában, kezdetnek rájuk legalább legyél tekintettel.
#9 Mivel sok hozzád hasonlónak nem klikkel, hogy miért kapnak egyes férfiak negatív válaszokat, ezért itt egy útmutató, kérdező kérdését használva:
normális kérdés ami tiszteletet érdemel, és komolyan lehet venni:
egyedülálló apaként hol érdemes ismerkednem, és milyen nőknél lenne esélyem? van esetleg valakinek hasonló tapasztalata?
bunkó hisztis ösztönlény kérdés:
a nyakamban maradt a gyerek a válás után, és én, áldozat nem tudok nőt szerezni. bezzzzzzeg a nőknek a pnájuk miatt minden könnyű, még a fattyaikat is elviselik a férfiak. #kettős mérce
#igazságtalanság
#inkorrektség
Nem kérdező helyzetén kárörvendenek a válaszolók, hanem a stílusát tartják elfogadhatatlannak. Érti?
19
Miért lenne rendben? A válás rendben van, de attól még nem kéne lelécelni egyil szülőnek sem.
Nem csodálom, hogy nem kellesz a nőknek ilyen ordenaré, bunko stilussal, ez lesz inkább a gond.
Egyebként nem tudom, milyen képmutatásról beszélsz, a férfiak itt is leirtak ezerszer, hogy nekik nem kell gyerkes nő, mert nem nevelik mas gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!