Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét vagyok, ha elválok a férjemtől?
19. Gyereknek a válás a legjobb. Ez nekem új :D
Ilyet max elvált megkeseredett nők tanácsolnak egymásnak.
"Tehát mindenben a férfi a szemét, te tökéletes vagy. Itt valami nem kerek."
Piálós, gyerekkel és semmivel nem foglalkozó, érzeémi bántalmazó férj esetén igen. Mindenkinek lehetnek és vannak hibái, de a fenti dolgok pont elegendőek ahhoz, hogy elváljon.
21, vagy olyan felnőtt, akinek a szülei csak mérgezték és ölték egymást (a mai napig) és tapasztalatból tudja, hogy ebben felnőni mennyire rossz.
Egy depressziós, munkájába menekülő és egy leszarom típusú önző szülővel felnőve (aki később inni is elkezdett) teljes mértékben a válás mellett vagyok, pedig nem vagyok elvált, megkeseredett nő.
"Képes éhen halni, ha nem rakok elé kaját." - akkor meg is van a megoldás! De viccen kívül, biztosan nem szolgálnám ki.
Egyébként nekem az jön le az írásodból, hogy a férjed nem gondolja komolyan, hogy elválnál tőle. Ha majd rájön, hogy mégis, beígér gyorsan fűt-fát, mert ez nyilván neki baromi kényelmes, a gyerekek el vannak látva, a lakást takarítod, az ételt eléteszed.
Nagyon jól teszed, hogy már szervezed a válást, a gyerekeidnek és neked is hosszabb távon ez a legeslegjobb megoldás.
Az én szüleim is elváltak 8 éves koromban, és én is nagyon apás voltam. Csak annyit írok, hogy rosszabb volt az azt megelőző pár év rossz légkör és veszekedés, mint maga a válás. Sok sikert neked és kívánom, találd meg a boldogságot!
1keress segítséget mert egyedul 2ilyen kicsi gyerekkel nem fog menni. ezT A FÉRJED IS nagyon jol tudja ezert visszael a helyzeteddel.
Testvér, anyxud vki ha tud segyteni barki jó lenne..
ezt tervezd meg
"Piálós, gyerekkel és semmivel nem foglalkozó, érzeémi bántalmazó férj esetén igen."
Mégis hozzáment és mégis szült két gyereket. Ja, bocsánat, előtte biztos ő volt a tökéletes társ, férj és apajelölt. Aha, persze. Az még véletlen sem elképzelhetetlen, hogy a kérdező is beleesett abba a hibába, mint sok más nő, hogy meg sem nézi, kivel vállal gyereket, mert hozni kell az elvárást és mutatni kell kifelé, hogy én is megcsináltam, nekem is van már családom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!