Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lépjek túl? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy nárcisztikus férjem, elég fiatalak vagyunk mindketten 23 évesek, mióta megszületett a kislányunk nagyon megváltozott, azt kell tudni,hogy soha nem vitatkoztunk, csak az anyja miatt, aki egy rosszindulatú banya, amíg meg nem szültem mellettem állt és látta, hogy nekem van igazam és hogy bánt engem. De úgy tűnik megunta, hogy mindig panaszkodom és mivel én "bántom" az ő anyját, aki inkább elvesz tőlünk, meg tényleg mindenbe beleszól, ezért ő is bántja az én családom (főleg az anyámat) , akik amúgy nem szólnak bele semmiben,csak ha kérdezek, ill. Egy pohár vizet nem isznak nálunk, állandóan hoznak valamit és ő ezért veszekedik velem. De most hogy tiltsam meg a családomnak, hogy ne jöjjenek ide,amikor ő itthon van és ne merjenek semmit venni az unokájuknak?

Már ott tartunk, hogy ha ő anyázik és én vissza anyázok neki, akkor olyan szinten megfolytogat, hogy hetekig fáj. Nagyon szeretem, ezért próbáltam, úgy viselkedni, ahogy ő akarta, meg hogy a pici ne lássa,hogy mi veszekedünk, de úgy gondolom, hogy a kislányomnak az lesz a legjobb,ha elmenekülünk tőle, mert soha nem fog megváltozni, csak egyre rosszabb lesz.

Viszont félek, sajnálom itt hagyni a házat, nem akarok visszamenni a szüleimhez, mert ott meg kicsi a ház, sokan leszünk, jelenleg nem tudok albérletbe menni, 150ezerből nem élnénk meg. Már volt rá példa, hogy elmentem , de nem bírtam sokáig, mindig visszajöttem.

Most viszont ilyenek járnak a fejemben, hogy hogyan lesz tovább, visszük a picit orvoshoz, védőnőhöz, sok helyre van időpontunk, most azokkal mi lesz, mindenhova együtt mentünk. A közös hitel, házasság.

Tudom, hogy nem egy ember vált már el, de nem tudom hogyan csináljam ezt végig.

#válás #szakítás #Nárcisztikus férj
szept. 1. 11:35
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Már hónapok óta nem voltam nélküle sehol,mert ha az udvarra kimegyek, akkor is szalad utánam, sőt még a wc-re is.
szept. 1. 11:36
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Szóval inkább maradsz a rohadék férjeddel, hogy megfojtson, vagy megöljön a gyerekeddel együtt mint hazaköltözz. Szép kis firma vagy. Szegény gyermeked ha téged a hitel izgat mint ő!
szept. 1. 11:39
 3/19 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy válaszoltál a kérdésre.. :)

Ez az, hogy nem akarok vele maradni, csak nem tudom hogyan csináljam ezt végig. Menjek más nyakára? Az a megoldás? Abban reménykedtem, hogy meg tudjuk javítani ezt a kapcsolatot, de sajnos soha nem változik meg.

szept. 1. 11:46
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Neked az más nyakára való menés amikor anyukádhoz mész haza az unokájával együtt? Milyen anya ő ha úgy veszi fel, hogy koloncok vagytok? Vagy csak te gondolod így? Szépen fogd meg magad és menj haza! Majd ha össze szeded magad anyagilag akkor elköltözöl és kész! A rohadék férjed meg ha vannak sérüléseid jelentsd fel és a bíróságon említsd meg, hogy nem akarod, hogy a gyereket látogassa mert agresszív!
szept. 1. 11:49
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Jól olvastam, hogy a férjed fojtogat??? És te még mindig ott vagy?

Meddig kell elmennie ennek a szarházinak, hogy bekapcsoljon a túlélő ösztönöd?

szept. 1. 11:52
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha nem fogad be anyukád akkor próbálkozz más rokonnál, barátnál, vagy hívd fel a NANE-t. Még az anyaotthonban is jobb lesz nektek mint vele. Mikor kinyírhat mindkettőtöket. Mentsd magad és főleg a lányod! Ne a hitel izgasson.
szept. 1. 11:52
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Mit lehet szeretni egy ilyen barmon?
szept. 1. 11:57
 8/19 anonim ***** válasza:
73%

Nem szereti, kötődik hozzá betegesen.

szept. 1. 11:58
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Először is, olvass utána, hogy mi az a traumás kötődés. Sok mindent tisztábban fogsz látni.

Költözz a szüleidhez! A leírtak alapján szeretnek téged és az unokát is, nem fogják hagyni, hogy a férjed fojtogasson. Lehet, hogy apád is csavar párat az ő fején, ha ezt megtudja, szóval óvatosan. Van, amit jobb, ha csak anyád tud, nem ér annyit a rohadék, hogy apád kerüljön bajba.

Szépen beadod a válást, kérsz költségmentességet, ügyvéd helyett ingyenes jogi tanácsadást, és elindul a válás. Gyerektartást már előtte is kell fizetnie! Kb fél év, egy békéltető tárgyalás és egy bontóper, aztán szabad is vagy.

Abban ne reménykedj, hogy ez a házasság jobb lesz, a férjed sose fog megváltozni. Legfeljebb rosszabb lesz.

Azt meg határozd el, hogy nem maradsz a "szüleid nyakán" örökre, ha a pici nagyobb lesz, és el tudsz menni dolgozni, akkor idővel lábra tudsz állni és elköltözöl. Ez csak rajtad múlik!

De ebben ne maradj, egyszer ki fog nyírni.

szept. 1. 12:11
 10/19 anonim ***** válasza:
69%
Gyerekbántalmazo nő aki ezt hagyja.
szept. 1. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!