Kiolvastam a Higgy nekemet! Hogyan lépjek túl rajta?
SPOILER!!!
Egyszerűen rossz belegondolni, hogy még fél év, mire kijön a következő rész. Annyira jó volt, meg tökre örülök Vivinek és Dominiknak, meg remélem, hogy végre Sára és Rajmund is bevallják egymásnak...
Törődjek bele, hogy még fél évet kell várnom az új könyvre?
Szia! Én még nem olvastam a második részt, de ez elég egyértelmű volt, hogy ez lesz.
Ahogyan levettem (lehet nem így van) kezdő olvasó vagy/nem olvastál már annyira sok könyvet. Próbálj meg olvasni valami magával ragadó könyvet. Pl: Harry Potter, Párválasztó, Kerstin Gier könyveit is tudom ajánlani...
Ahj én is 1 nap alatt kiolvastam a Higgy nekemet.
És még milyen jó volt, főleg akkor szakadtam, mikor SPOILER Vivi meg Sara beszélgetnek messengeren, hogy Dominik jól smárol meg stb😂😂 erre Rajmund beleír hogy vágjátok hogy ez a csoport nem? AHHH EN OTT MEGHALTAM😂😂😂😂😂
Mar konnyeztem
Vagy mikor a Gabeszt odakuldte Sara Andiekhoz jatszani, erre mondja Sara hogy menjen oda meg ilyenek, Gabesz meg nez hogy mivan minek
Erre Sara: latod azt a szemuveges gyereket? Azt mondta hogy szerinte hülye vagy mint a segg és szarrá verne scrabble-ben😂😂
Erre Gabesz odamegy Kerihez: Mit mondtal kiskocsog?😂😂
Keri meg jobbra balra nez ijedten, hogy most mivan mit csinaltam😂😂👌🏼😭
Ahh nagyon jo volt, nem birok varni meg felevet😂.
Egyebkent a fentiek jokat irtak(Parvalaszto, Kerstin Gier konyvek stb).
Ezek tenyleg jo konyvek✌🏼
#3 szóval az okos, intelligens emberek jellemzője az, hogy Leiner Laurát olvasnak? Gratulálok, a hozzád hasonlóak miatt nézi le sok ember a könyvmolyokat.
A kérdésre válaszolva: igen, bele kell törődni. Tudom milyen érzés, én is így voltam egy sorozattal (Warrior Cats - Harcosok törzse). Nekem segített, ha pl. fanficet olvastam, írtam, meg csoportokba csatlakoztam. Meg ezen felül lefoglaltam magam más dolgokkal (sport, barátok, tanulás).
#7! Nem, az okos emberek jellemzője az, hogy nem az alapján ítélik meg egy adott ember intelligenciáját, hogy azok milyen könyvet olvasnak!:)
Lehet, hogy Leiner Laura könyvei kiszámíthatóak és nem a bonyolultságukról híresek, de attól még nagyon humorosak.
Fél év? Bitch please... Az én legjobban várt könyvem az év végén fog kijönni angolul, és kell neki vagy egy év, míg lefordítsák. (S nem most kezdtem el várni)
Majd ha felnőssz, megérted, hogy fél évet várni egy könyvre egy körömpiszoknyi kis semmiségnek számít.
Ez egy Higgy Nekem kibeszélő facebook csoport.
Beszélgess róla a rajongókkal, és egyél sok csokit!
(én is ebben a helyzetben vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!