Kiolvastam a Higgy nekemet! Hogyan lépjek túl rajta?
Figyelt kérdés
SPOILER!!!
Egyszerűen rossz belegondolni, hogy még fél év, mire kijön a következő rész. Annyira jó volt, meg tökre örülök Vivinek és Dominiknak, meg remélem, hogy végre Sára és Rajmund is bevallják egymásnak...
Törődjek bele, hogy még fél évet kell várnom az új könyvre?
2021. máj. 7. 20:04
21/38 anonim válasza:
20/ te csak fröcsögsz. Olvasd el aztán alkoss vélményt.
22/38 anonim válasza:
21, elolvastam. A diákjaim jót szórakoznak a hibakeresős feladatokon, mikor LL elfelejti, mit írt 10 oldallal korábban.
23/38 anonim válasza:
és ha így van? Jobbakkal is megesik. Legalább nem ismétli el az előzőeket. Engem ez szokott zavarni inkább mikor egy könyv fele arról szól mi volt az előző részben. és azért elég témát boncolgat.
24/38 anonim válasza:
Na itt van a Laura army, jó lesz felkészülni a napalm támadásra :)
25/38 anonim válasza:
Tudod, 23, 15-16 évesen elolvastam egy rakás romantikus szemetet. Múltkor anyunál a kezembe került egy Szívhang, úgy 1990-ből. Hát, nem kellett volna elolvasni, borzalom, nem értem, akkor miért tetszett. Na, LL pont ez a szint.
26/38 anonim válasza:
Nem , csak amikor egy viszonylag jó sorozatot leszólnak ami bestseller, és kb minden korosztályból olvassák,de persze a megkeseredett gyakorisnak nem tetszik semmi..
Szemét, és miért szemét? Mert neked nem tetszett? Nem is te vagy a fő korosztály, de azért idejössz fikázni azt ami másnak tetszik. Írj jobbat vagy akár csak hasonlót.
27/38 anonim válasza:
26, attól, hogy bestseller, még lehet ócska vagy gagyi. Nem azért van a listák élén, mert értékes, hanem azért, mert sok fiatal olvassa el (és egy része szerencsére nekem is kezeli, nem akarja többnek mondani, mint ami)
28/38 anonim válasza:
27 az idősebbek is jó véleménynel vannak róla elég sokan. Persze agyakorisnak semmi nem jó.
29/38 anonim válasza:
28, irodalmat tanítok középiskolában. Az összeset olvastam, mert érdekel, mit olvasnak a tanítványaim. Térjünk vissza a kérdésre 20 év múlva, mikor kicsit más szemmel nézed majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!