Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kiolvastam a Higgy nekemet! H...

Kiolvastam a Higgy nekemet! Hogyan lépjek túl rajta?

Figyelt kérdés

SPOILER!!!

Egyszerűen rossz belegondolni, hogy még fél év, mire kijön a következő rész. Annyira jó volt, meg tökre örülök Vivinek és Dominiknak, meg remélem, hogy végre Sára és Rajmund is bevallják egymásnak...

Törődjek bele, hogy még fél évet kell várnom az új könyvre?

#könyv #Leiner Laura #Könyv utáni másnaposság
2021. máj. 7. 20:04
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
77%

Bőven felnőtt vagyok már , de ne zavarjon. ÉS úgy vagy te tanár ahogy én pápa.

Ha irodalomtanár vagy akkor meg annyit mondok, aki tudja csinálja aki nem tudja oktatja..

2021. máj. 25. 11:33
 32/38 anonim ***** válasza:
50%

31, te most tényleg azt akarod mondani, hogy Leiner Laura köynvei képviselnek bármifél irodalmi értéket? Mert nem. Nagyon nem. Bugyuták, közük nincs a valósághoz, tele vannak következetlenséggel, butasággal (én csak beleolvastam pár éve, mikor a lányom olvasta gimnazistaként). Sose felejtem el, pár oldal volt csak, amit olvastam, valami iskolai buli, ahol valaki (tanár, diák, passz) tömegen keresztül próbált a színpadhoz menni. Egy 96 fős iskolában, ahol a diákok több, mint fele nem volt ott, mert nem volt párja.

Kedves, aranyos, kellően fiatalos, kellően nyálas ahhoz, hogy tinilányok imádják. De ebben a kategóriában vannak klasszisokkal jobban megírt könyvek.

2021. máj. 25. 11:51
 33/38 anonim ***** válasza:
95%
32/ a bulling és az iskolai erőszak ellen valófelszólalás nem irodalmi érték? akkor mi? VAgy az , hogy nem kell az embert megkövezni rögtön hanem lehet neki adni új esélyt? Mondom én , el sem olvastad. És igen vannak lazább könyvei , de most pl nem arról beszélünk. ÉS írtam nem neked kell tetszedjen főleg , de szemétnek nevezni egy jól megírt könyvet túlzás.. Akikhez szól értik , sőt másoknak is átjön, de neked nem "magyartanár"ként.
2021. máj. 25. 11:55
 34/38 anonim ***** válasza:
72%
32, te most tényleg a Laura army-t akarod meggyőzni arról, hogy LL könyvei nem a világ legértékesebbjei? Ez olyan, mintha jehovistáknak akarnál valami vallási tételt megmagyarázni. :)
2021. máj. 25. 11:55
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
ÉN legalább érvelek , te csak fröcsögsz mert LL. Ez nem érvelés. ÉS senki nem írta hogy a legértékesebb, csak annyit hogy van irodalmi értéke. ÉS szórakoztató sokaknak. Te jöttél ide fikázni hogy rossz könyv képzeletbeli lényekkel. Melyik könyvben nem azok a szereplők, hm? Szerinted szemét mert neked nem tetszett, na ez a térítés inkább.
2021. máj. 25. 11:59
 36/38 anonim ***** válasza:
56%

van irodalmi értéke.

Ez az év vicce. Az mióta irodalmi érték, hogy ne verd a kisebbet?

2021. máj. 25. 12:07
 37/38 anonim ***** válasza:
81%
34, tök jól szórakozom :)
2021. máj. 25. 12:07
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Látom te igazi megmondóember vagy, legyen igazad. Hydra ellen nem érdemes. :) :)
2021. máj. 25. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!