Kiolvastam a Higgy nekemet! Hogyan lépjek túl rajta?
SPOILER!!!
Egyszerűen rossz belegondolni, hogy még fél év, mire kijön a következő rész. Annyira jó volt, meg tökre örülök Vivinek és Dominiknak, meg remélem, hogy végre Sára és Rajmund is bevallják egymásnak...
Törődjek bele, hogy még fél évet kell várnom az új könyvre?
Bőven felnőtt vagyok már , de ne zavarjon. ÉS úgy vagy te tanár ahogy én pápa.
Ha irodalomtanár vagy akkor meg annyit mondok, aki tudja csinálja aki nem tudja oktatja..
31, te most tényleg azt akarod mondani, hogy Leiner Laura köynvei képviselnek bármifél irodalmi értéket? Mert nem. Nagyon nem. Bugyuták, közük nincs a valósághoz, tele vannak következetlenséggel, butasággal (én csak beleolvastam pár éve, mikor a lányom olvasta gimnazistaként). Sose felejtem el, pár oldal volt csak, amit olvastam, valami iskolai buli, ahol valaki (tanár, diák, passz) tömegen keresztül próbált a színpadhoz menni. Egy 96 fős iskolában, ahol a diákok több, mint fele nem volt ott, mert nem volt párja.
Kedves, aranyos, kellően fiatalos, kellően nyálas ahhoz, hogy tinilányok imádják. De ebben a kategóriában vannak klasszisokkal jobban megírt könyvek.
van irodalmi értéke.
Ez az év vicce. Az mióta irodalmi érték, hogy ne verd a kisebbet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!