Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemnek jár a közös pénzből, válás után? Ha ügyvédhez megy, eltudja intézni hogy kapjon a vagyonomból?
jesszus, nekem esel, hogy elnéztem az évek számát, de semmi egyébre nem reagálsz??! pffff! ez azért elárul egyet s mást. talán gyerekkel van otthon a nejed? annál nagyobb bunkó taplóság nincs, mint otthagyni egy kisgyerekes gyesen, gyeden otthonlevő anyukát! Akármiért is akarnál válni... ez ritka nagy taplóság lenne, pláne így, hogy teljesen ki akarnád semmizni.
Ha nem így van, akkor bocccs, de nagyon erre hajaz a dolog. (Bár gyerek nélkül kisemmizni is nagy otrombaság).
Nem az 1 év alatt szerzett vagyon a közös, hanem a 3 év alatt szerzett.
A csjt úgy rendelkezik, hogy már az együttélés alatt szerzett vagyon is közös.
Ügyvédi infó.
Teljesen egyet értek a 19:12-vel. Aki nem tartja munkának próbálja ki.Csak azért, mert valaki olyan szerencsétlen, hogy nőnek született, még nem kell elvárni tőle, hogy élvezettel csinálja azt, amit rákényszerít a sors. Nem törvényszerű, hogy szeretni kell, a házimunkát.Én pl. utálom. Megcsinálom, mert nőnek születtem, mert a férjem nem csinálja, s mert gyesen vagyok..De, ha el fogok menni dolgozni ki fogom verni a balhét az egyenlőségért.
Ha valaki kiszámolná, hogy mennyi keresettől esik el az a nő, aki otthon dolgozik, s nem fizetik ki, mert az természetes, leesne az álla.Ha csak 600Ft/órát nézünk.S nem 8 órát gürizik, hanem jóval többet. Ja, s hazajön a férj, hogy fáradt, s szolgálják ki, s az ingyen cseléd kiszolgálja, "aki nem fáradt, mert látszatra nem csinált semmit". Szerintem a feleség megérdemli, amit kér, mert 3 évet pazarolt el az életéből feleslegesen, s ha dolgozott volna, több pénze lenne. Kedves kérdező, ha Te kérted, hogy ne dolgozzon, akkor miért vagy felháborodva, hogy nem dolgozott? /-mármint pénzért, mert az ottoni munka is munka, csak az rabszolga munka, mert nem adnak érte semmit, s nem becsülik semmire./Ne haragudj, de szerintem ez egy kicsit szánalmas. Önmagadat minősíted ilyen hozzáállással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!