Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerek kérdés miatt válni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerek kérdés miatt válni?

Figyelt kérdés
Mikor megismerkedtünk, mindkettőnk úgy képzelte el, hogy családot szeretne, aztán az évek alatt bennem valami megváltozott. Már egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy szeretnék gyereket, legalábbis most nem, és nem tudom később ez változik-e. Az érzésen túl nem is érzem megfelelőnek hozzá a helyzetünk. Másfél szobás albérlet, megtakarítás 0. Én le tudnám élni az életünk ketten, a férjem viszont nem. Türelmes, de az, hogy nem tudom mit fogok érezni 1-2 év múlva minden egyes napomat megkeseríti, nyomást helyez rám és aggódok mi van ha az idejét rablom. Valaki volt már hasonló helyzetben?
jún. 30. 19:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%

"szaporodás az egyik legősibb és legerősebb ösztön"

Ez a bszást jelenti, nem a gyereket.

jún. 30. 23:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha Te nem akarsz gyereket, akkor ne legyen, inkább engedjétek el egymást.Megtakarítás nélkül, ilyen pici lakásba meg eleve felelőtlenség lenne.Majd lesz valahogy kevés egy gyerekhez.
júl. 2. 12:54
 13/14 anonim ***** válasza:
72%

A #4-est lepontoztátok, de nagyon igaza van. Ha valakit szeretsz, akkor nem azért vagy vele "mert majd szül gyereket és jó lesz", hanem mert őt szereted. Ilyen miatt válni én sem értettem sosem. Szerintem, aki ilyen miatt elválik, az nem szerette már a párját, csak megszokta, hogy vele van. Jön egy nézeteltérés, egy potenciális "szakító" vagy "válóok" és egyből dobják a párjukat.

Én olyat ismertem, aki azért hagyta el a feleségét mert nem lehetett gyermeke. Ez milyen már? Pedig a nő nagyon kedves, aranyos és helyes is volt.

júl. 6. 21:27
 14/14 anonim ***** válasza:
43%

Ezt nektek kell érezni, hogy mi a fontosabb, a meg se született gyerek, vagy ha házastársatok, életetek szerelme.

Én erről azt gondolom, hogy aki azért válik mert a párja nem csinál/szül neki gyereket, az a büdös életben nem szerette soha igazán.

Én mindig úgy éreztem, hogy soha nem szeretnék gyereket, már 15-16 évesen is ezt éreztem. Így kerestem párt is, olyat aki ugyanígy gondolkodik vagy elfogadja, és nem teszi függővé a saját boldogságát attól, hogy van e gyereke vagy nincs.

A férjem eleinte úgy gondolta, hogy ez a megszokott általában, hogy kapcsolat, házasság, gyerek, de neki mindegy, ha akarok , ő nincs ellene, de ha nem akarok gyereket, neki az is abszolut oké. Ráadásul ha akarna is gyereket, ( bár ezt a vágyat nem érzi), kizárólag tőlem akarna.

Mivel én semmiképp sem akarok soha, így nem lesz gyerekünk.

Az évek alatt többször mondta már, hogy az érzései annyiban változtak, hogy már ő sem akar egyáltalán gyereket. Azelőtt bele sem gondolt igazán, hogy egy gyerek mennyi stresszt, aggódást, kötelező dolgot von maga után, mennyi anyagi és érzelmi teher, egy csomó lemondás, amennyit vele kellene foglalkozni az mind kettőnktől és a kapcsolatunktól venne el időt, és őszintén meló után így is fáradtak vagyunk, akkor még ott a házimunka is, egyikünknek se hiányzik egy 3. műszak meló még a gyerek körül is. Annyi panaszkodást hallott a kollégáitól is , hogy mennyire nem bírják már a gyerekes életet, semmi nyugalmuk, semmi idejük magukra stb, van ahol a feleség már szexelni se akart, 3/4 részük már el is vált mióta megvan a gyerek.

Szóval mi egymást választottuk, és egy kiskutyát:), nem kell gyerek, se a vele járó minimum 18 év nyűg.

Egyébként az egyik haverja is eléggé pórul járt a gyerekmániájával. 10 év hàzasságot dobott a kukába mert a felesége nem esett teherbe, mindenféle vizsgálaton voltak, kezelés lombik stb. Nem jött össze, pedig egyiküknél sem mutattak ki semmilyen konkrét problémát. A pasi bejelentette hogy válik, persze előtte már hónapok óta csalta a feleségét. Elvette az új nőt, aztán koppant, vele se jött össze a gyerek😂 Közben az exfeleség újraházasodott egy másik pasival, természetes módon terhes lett mikor alig fél éves házasok voltak, és ikreket szült.:)

Az exférj mikor megtudta, vissza akarta könyörögni magát, akkor koppant másodszor.😂 Aztán az aktuális nője is otthagyta mikor ezt megtudta. Ez volt a 3. Pofára esés.😂 Visszanyalt a fagyi. De az ilyenek meg is érdemlik. Elhagyni a párját csak mert nem szült gyereket....undorító. mintha csak valami tenyészállatnak nézné a nőket🤮

júl. 10. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!