Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szeretnék költözni,válni a férjemtől. Közös a lakás, van 2 gyerek is. Majdnem minden nap morog,kiabál, sokszor ordibál is. Minden hülyeség miatt. Ilyen a családja,ezért is ilyen,ezt látta. Mindig a másik a hibás. Vajon mit lehet tenni?
Eletemben nem irtam meg ilyet itt a gyk-n, plane hogy annyira nem vagyok aktiv, de ezt te 3 hetente megkerdezed itt...😑
Nem unod?
ha a ferjed akkor kereste meg a lakásra valót amikor házasok vagy élettársak voltatok , akkor fele fele, ha hozott máshonnan pénzt akkor annyiban változik.
Ezt sajnos nem tudjuk, mert nem írtad le, titkolózásnak meg találgatás a vége.
Ha jól keres, akkor is változó mennyi a gyerektartás, szerintem 80e felett nehéz hogy megítéljenek, de tudni kellene a fizetését van e máshonnan gyereke etc.. Ráadásul mivel azt írod hogy gyerekekkel ezért sejtem hogy nem 1 gyerek van, de lehet kettő három akár négy is, megint eltitkolod, nehogy még megközelítőlegesen jó választ tudjunk adni.
A lakás hogy a tied lesz e ? Nos, eléggé pénz függő, vagy a férjed kedvessége..
"Sztem ez kb 60 ezer gyt lenne."
Ne hülyéskedj. A férjemnek 12 évvel ezelőtt 240 ezerből 120 ezret ítéltek meg 3 gyerekre. Azóta ezt emelték 150 ezerre, vagyis gyerekenként 50 ezer. És már ez is kb. 6 évvel ezelőtt volt.
Sztem ez kb 60 ezer gyt lenne. Te mennyit keresel?
Na!az aktuális nőgyűlölő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!