Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mostohagyerek miatt válni jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostohagyerek miatt válni jó ötlet?

Figyelt kérdés

Arról van szó 3 éve házasságban élek a párommal én 23/l

Párom 38/f.

Amikor megismerkedtünk akkor tudatta velem, h az előző házasságából van 2 gyereke egy 2 éves kisfiú és egy 6 éves kislány.

A kisfiú most 5 éves a lány 9 éves lett.

Közben lett egy közös gyerekünk aki most 1,5 éves . Nagyon szeretem a gyerekem ő mindenem , de három év házasság alatt nagyon sokat szenvedtem a két gyerek miatt.

A gyerekek neveletlenek.

A kislány mindig tetűs hajjal jár az iskolából , ami miatt az apja engem hibáztal , hogy nem figyelem és nem nevelem jól a lányát .

A gyermek igazi anya 3 év alatt a gyerekek fele sem nézett mert mert meg egyetemre jár , és messze el tőlünk . 3-4 havonta jött lázongtni a gyerekeket, reggel egy bevásárló központban oda adta párom a két gyereket neki, de este a gyerekek haza jöttek mindig. Mi jól állunk anyagilag a gyereknek mindig volt egy komornyik , aki ellátta őket de néha én is segítettem, meg hétvégén én vigyáztam a gyerekekre mert a komornyik elment hétvégére.

Jött a korona vírus 3 hónapig nem volt komornyik én vigyáztam a 2 gyerekre meg + saját babámra+ még a háztartás sütés főzés vasalás stb.

A párommal 3 hónap alatt sikerült mindennap összevesznünk!

A vita tárgya az hogy a gyerekek anyja miért nem látja el a normálisan az anyai feladatát , miért nem jár szülői értekezletre stb. Miért mindenért engem hibaztal ha a 2 gyerekével van valami. Nem én vagyok az anyjuk , én saját kisbabámmal elfardok sok az álmatlan éjszakám stb.

Az elmúlt egy évben többször megütött a párom OK nélkül .

Mindenért én vagyok a hibás ha serdülő lányával valami nincs rendben.

+ én a két gyerek miatt nem tudtam normálisan az gyerekemet nevelni mert ha elaltattam a kisbabam folyton fel kiabálták, ami miatt most 1,5 éves fiam alvás zavaros lett és kileszult az idegrendszere.

Nem tudom hogy hol a helyem ebben a világban ?

A két gyereke miatt elválnék.

A midnneapos sok ideg miatt kilépnék a kapcsolatból.

+ eddig meg nem volt komoly ok hogy verést kapjak, a férjem többször megütött, aminek kék és lila foltjai voltak sokáig .

Az egyetlen dolog ami a kapcsolatba tart az az 1,5 éves kisfiam , aki szemem fénye és az életem értelme. Több gyereket nem akarok az életben. Nem vagyok olyan gazdag mint a párom .

Ha elválnak tőle kicsit nehéz lenne anyagilag, de 2-3 hónap talpra álnék, rugalmas vagyok el tudnám látni magamat és kisfiamat is.

A párom sokszor azt hiszi amiért gazdag megtehet velem bármit , de engem nem érdekel pénz, én is tudok tudok dolgozni és megteremteni magunknak mindent ami szükséges.

Két mostohagyerekkel nagyon nehéz nekem mindennap ...

Mit tudok tenni?

Tudtok tanácsolni nekem valamit?

Meglehet e menteni ezt a kapcsolatot. ? Vagy nincs és érdeme jobb külön ?

2020. jún. 4. 23:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Már az sem volt jó ötlet, hogy 20 évesen hozzamentel egy két gyerekes 35 éves pasihoz, aki ráadásul ver is.
2020. jún. 4. 23:16
 2/16 anonim ***** válasza:
94%

Hát nem irigyellek. 23 évesen neveled más gyerekeit a sajátod mellett, ráadásul vernek. Szerinted milyen tanácsot lehet erre adni? Hagyd ott.

Egyébként meg nincs olyan OK, amiért meg kell verni a nőt!

2020. jún. 4. 23:16
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Azonnali szakítás komolyan!
2020. jún. 4. 23:21
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

Ti valamit iszonyatosan szarul csinaltok, MINDANNYIAN, ha usztok a penzben, van komornyik es a gyerek megis tetves hajjal jar iskolaba. Gyakorlatilag ket hajmosas az egesz, es meg van oldva.

Mindenesetre az elozoeknek igaza van, a veresre nincs bocsanat, nem a gyerekek miatt kell valni, hanem emiatt!

2020. jún. 4. 23:27
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Mért készited ki magad ilyen fiatalon te lány?
2020. jún. 4. 23:50
 6/16 A kérdező kommentje:

4 es. Igen iszonyatosan elvannak kényeztette a gyerekek. A komornyik minden nap mosta hajat cserélte a kislány bugyijat az mégis koszos volt .... ilyen kislány ellenzik a Komprmyikkal és velem is. Direkt nem cserél bugyit .... a komornyik is ezért ment el tőlünk mert tudod ő se így élni tovább .

Ő szegény rá volt kényszerül anyagi okok miatt hogy nekünk dolgozzon. ... szó szerint amikor összeszedte magát meg menekült a gyerekektől ...:((((

2020. jún. 4. 23:53
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Lépj ki belőle, ettől mindenképp jobb lesz külön.
2020. jún. 4. 23:55
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a gyereked a szemed fénye, nem hagyod hogy ilyen mintát” lásson..

És itt nem az anyagiakra értem, magaddal is kibaxol ha apuka veri anyukát.

2020. jún. 5. 00:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Jól beválasztottál, annyi szent.

Ha tényleg meg tudod teremteni a szükséges költségekhez az anyagiakat, akkor mi tart Téged vissza, hogy a kisfiadat a hónod alá csapd és menekülj,akár 1 szál hálóingben? De őszintén?

2020. jún. 5. 01:23
 10/16 Savlekotő ***** válasza:
100%

Segélyvonal bántalmazott nőknek és gyerekeknek: 06-80-505-101

70F

2020. jún. 5. 01:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!