Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mostohagyerek miatt válni jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostohagyerek miatt válni jó ötlet?

Figyelt kérdés

Arról van szó 3 éve házasságban élek a párommal én 23/l

Párom 38/f.

Amikor megismerkedtünk akkor tudatta velem, h az előző házasságából van 2 gyereke egy 2 éves kisfiú és egy 6 éves kislány.

A kisfiú most 5 éves a lány 9 éves lett.

Közben lett egy közös gyerekünk aki most 1,5 éves . Nagyon szeretem a gyerekem ő mindenem , de három év házasság alatt nagyon sokat szenvedtem a két gyerek miatt.

A gyerekek neveletlenek.

A kislány mindig tetűs hajjal jár az iskolából , ami miatt az apja engem hibáztal , hogy nem figyelem és nem nevelem jól a lányát .

A gyermek igazi anya 3 év alatt a gyerekek fele sem nézett mert mert meg egyetemre jár , és messze el tőlünk . 3-4 havonta jött lázongtni a gyerekeket, reggel egy bevásárló központban oda adta párom a két gyereket neki, de este a gyerekek haza jöttek mindig. Mi jól állunk anyagilag a gyereknek mindig volt egy komornyik , aki ellátta őket de néha én is segítettem, meg hétvégén én vigyáztam a gyerekekre mert a komornyik elment hétvégére.

Jött a korona vírus 3 hónapig nem volt komornyik én vigyáztam a 2 gyerekre meg + saját babámra+ még a háztartás sütés főzés vasalás stb.

A párommal 3 hónap alatt sikerült mindennap összevesznünk!

A vita tárgya az hogy a gyerekek anyja miért nem látja el a normálisan az anyai feladatát , miért nem jár szülői értekezletre stb. Miért mindenért engem hibaztal ha a 2 gyerekével van valami. Nem én vagyok az anyjuk , én saját kisbabámmal elfardok sok az álmatlan éjszakám stb.

Az elmúlt egy évben többször megütött a párom OK nélkül .

Mindenért én vagyok a hibás ha serdülő lányával valami nincs rendben.

+ én a két gyerek miatt nem tudtam normálisan az gyerekemet nevelni mert ha elaltattam a kisbabam folyton fel kiabálták, ami miatt most 1,5 éves fiam alvás zavaros lett és kileszult az idegrendszere.

Nem tudom hogy hol a helyem ebben a világban ?

A két gyereke miatt elválnék.

A midnneapos sok ideg miatt kilépnék a kapcsolatból.

+ eddig meg nem volt komoly ok hogy verést kapjak, a férjem többször megütött, aminek kék és lila foltjai voltak sokáig .

Az egyetlen dolog ami a kapcsolatba tart az az 1,5 éves kisfiam , aki szemem fénye és az életem értelme. Több gyereket nem akarok az életben. Nem vagyok olyan gazdag mint a párom .

Ha elválnak tőle kicsit nehéz lenne anyagilag, de 2-3 hónap talpra álnék, rugalmas vagyok el tudnám látni magamat és kisfiamat is.

A párom sokszor azt hiszi amiért gazdag megtehet velem bármit , de engem nem érdekel pénz, én is tudok tudok dolgozni és megteremteni magunknak mindent ami szükséges.

Két mostohagyerekkel nagyon nehéz nekem mindennap ...

Mit tudok tenni?

Tudtok tanácsolni nekem valamit?

Meglehet e menteni ezt a kapcsolatot. ? Vagy nincs és érdeme jobb külön ?

2020. jún. 4. 23:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha megütne a férjem én válnék. Minden más körülmény másodlagos. Vagy te szeretnéd ha a gyereked azt látná, hogy verik az anyját?
2020. jún. 5. 06:38
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

Csak én érzem,hogy ez egy nagy kamu?

21.században bejáronő,takarítónő és társai vannak,nem komornyik.(max.az angol királyi családnál)

Na de ha nálatok tényleg komornyik van,aki elvileg foglalkozott a kislánnyal,akkor az hogy lett mindig újra és újra tetves?

Nem cseréli a kislány a bugyiját,de a hajában vannak a tetvek? Ez egy logikai bukfenc. Van olyan tetű,ami nemi szervek szőrzetében élősködik,viszont a kislány még csak 9 éves. Ha korán serdülők közé tartozik,akkor éppen csak elkezdett ott alul valami megjelenni nála. Amúgy az elmúlt hónapokban nem volt suli,össze voltatok zárva. Másnak is kellett volna tetvesednie.

Megkérdezhetem,hogy ha ti ilyen jómódúak vagytok,akkor még is miért nem fizet az apjuk a két gyerek után az első feleségnek?(megfelelő gyermektartás)

Családon belüli erőszak miatt pedig fordulj a rendőrséghez.

2020. jún. 5. 07:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora kamu
2020. jún. 5. 08:02
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Ja, kellett neked a gazdag alfa csavo, hogy beleulj a keszbe....
2020. jún. 5. 09:35
 15/16 A kérdező kommentje:

Mert az anyájától kis korába elvette a gyerekeket. A nő pedig szegény messze el tőlünk és még egyetemre jár. 28 éves aalanyát 18 evésen szülte meg hazas volt, majd amikor elvált páromtól utánna jelentkezett egyetemre tanul meg.

Csak a kislány tetűs a kis fiú nem. De ezt csak példa kép hoztam fel, hogy volt vita ebből is sok régebben.

Nem kamu a kérdés!

2020. jún. 5. 11:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen országban élsz, és milyen végzettséged van?
2020. jún. 5. 11:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!