Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az ex feleségenek van ehhez joga?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex feleségenek van ehhez joga?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom hogy emiatt sok savat fogok kapni de tanácsra lenne szükségem. Röviden az előzmények: a párom (33) velem (19) csalta meg a feleségét (42) mert nem volt hajlandó vele szexelni. Ennek oka hogy tini korában a nagyapja molesztálta és mióta megszületett a gyerekük (6F) azóta még annyira sincs nemi életük bár nem csak ez a nővel a probléma. Lusta bármit is csinálni, igénytelen és folyton veszekedett ordenáré módom a párommal sokszor a gyerek előtt (a párom kérte hogy ne). A gyerek retteg tőle sírt mikor kettesben kellett vele maradnia. A gyerek szinte születése óta nem hajlandó egyedül aludni és ha a saját helyén is fekszik le átmászik az apjához. Anyucit ez persze nem zavara addig se kell széttenni a lábát. Válni se akart a páromtól inkább elviselte hogy megcsalta. A szex sose volt ráerőltetve. A páromnak érthető módon elege lett ebből és kb 1 hónapja összeköltöztem vele. A nő azóta folyton leborult elme módjára írogat neki (előtte is csinált ilyet. Megvádolt már lopással is.

Ami miatt a poszt valóban íródott az hogy segítségre lenne szükségem. A mediáción úgy lett megbeszélve hogy a párom 60.000,-/hó fizet és a gyerek minden 2.hétvégét nálunk tölt. A válóper bár még nem lett beadva de elutalt a nőnek 60.000 forintot és el szerette volna hozni a gyereket. A nő erre közölte hogy amíg nem tudja az új lakcímünket, a párom új telefonszámát és amíg nem tudja megoldani hogy a gyerek ne találkozzon velem addig nem kaphatja meg. Okkal nem tudja a címünket pl azt mondta ha beteg lesz a gyerek és ő dolgozik akkor ide hozza nekünk de olyat is mondott hogyha elvesz és vagy terhes leszel (az vagyok 9 hetes és nagyon várjuk❤️) akkor soha többé nem láthatja a gyereket. A párom már ott tart hogy le akar mondani a gyerekről vagy csak gyámügyön lesz hajlandó látni ahová anyukának kell hozni vinni és ha késik ő kerül bajba (a gyerek többször ütötte az apját pl ököllel). Egyszer látta a párom a fiát kb 20 percre és ami még ennél is rosszabb hogy a páromra akarta sózni a gyerekkel való melót (fejlesztőre vinni, gyereknek vásárolni) mondván ő "megadta az esélyt" a találkozásra. Tehet a feleség ilyeneket? Van ehhez joga és ha nincs akkor visszamenőleg felelősségre lehet vonni?

A válaszokat előre is köszönöm!

2024. jún. 3. 13:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
84%
"a gyerek után változott meg minden" nálatok is így lesz.
2024. jún. 3. 19:08
 42/83 anonim ***** válasza:
83%
Van munkahelye a párodnak?
2024. jún. 3. 19:09
 43/83 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell elhagyni magadat, való igaz! Ohohó, nem tudod te mivel jár egy csecsemő! Majd meglátod!😅 Én se hagytam el magamat, de voltak napok, hetek és most 2 éves, de most is vannak olyan napok, hogy fúhh. És akkor nem lesz belőve mindig a hajad, nem lesz mindig tiptop a rucid meg a sminked. A gyerek 10x le fog bukni egy nap, lehet a hasa is fog fájni, nem lesz tejed, nem lesz jó az ötödik tápszer sem, aztán 4 hónap után már olyan zombi vagy a fáradságtól, hogy pont le fogod szrni azt, hogy hogyan nézel ki, csak végre aludjatok már egy pár órát megszakítás nélkül.😅 Most még nem tudod milyen, majd meg fogod tudni. Olyan kifacsart leszel kisanyám az első egy évben a gyerek mellett, hogy nem fogsz tudni te minden nap minden percben kiment, kipihent mindig mosolygós nevetős top modell lenni a férjecskédnek és direkt nem a súlyra reflektáltam!😅😅 Tényleg hatalmasat fogsz koppanni, mert ez a gyönyörű példás családapa, férj (!) ahogy te egy kicsit is slamposabb leszel, már a phasza más feszes popsira meg cicire fog állni. Készülj fel! A melleid is meg fognak ereszkedni. Nem lesznek szexisen festéssel, peckesek, mint korábban. Olyanok lesznek, mint a tejes zacskók, főleg ha tudsz majd szoptatni is. Nagyon el vagy te tévedve, és sajnálom, hogy ilyen úton módon kell felnőtté válnod.
2024. jún. 3. 20:11
 44/83 anonim ***** válasza:
83%

Festéssel = feszesek

Elnézést, átírta az autó korrekt.

2024. jún. 3. 20:12
 45/83 anonim ***** válasza:
92%
40, cica...én sem hagytam el magam..csak a faradtsagtol olyan mosott f.snak neztem ki mint aki zombifilm forgatásra keszül..a smink sem segített meg a csini ruha sem. De majd megtudod.
2024. jún. 3. 20:17
 46/83 anonim ***** válasza:
94%
Én nem lennék a kérdező helyében. Ha azon múlik, hogy apuka félremegy vagy sem, hogy hogy néz ki - van e minden nap smink, szépen besütött haj, szép ruhák... Hát... Elgondolkodtató a kapcsolat jövője. Ennyire soha nem mennék le kutyába és izgulnak azon, hogy ma éppen nem úgy nézek ki akkor az uram megkettyinti a boltos Julit. Ezt a kérdező se gondolhatja komolyan. Kezdem azt hinni, hogy trollkodik.
2024. jún. 3. 20:27
 47/83 A kérdező kommentje:
A páromnak van munkája katona. Az igényesség meg nála sem a full glam smink és ruhát jelenti hanem azt hogy ha egyszerű is de igényes legyél ne legyen nyakig lenove a hajad és szőrös lábad. Én se csak sminkben vagyok előtte. Ez a kapcsolat már előttem is halott volt én csak az utolsó csepp voltam és ha nem velem akkor mással lépett volna le. Ezt mind2 elbaszta de nem mindegy milyen mértékben.
2024. jún. 3. 20:45
 48/83 anonim ***** válasza:
74%
Amennyiben ez a sztori igaz-mélyen sajnállak...
2024. jún. 3. 21:32
 49/83 anonim ***** válasza:
95%
47 és apuka miért nem adott a nejének egy 10est meg vigyázott a gyerekre hogy fodraszhoz menjen? Én se vagyok jeti általában de vannak olyan napok, amikor a túlélésre játszom, pedig az én párom nem here , részt vesz a gyerek körüli trrndőkben..de bakker kemeny tud lenni, főleg ha többször kel éjjel, plusz a szoptatás is leszív..
2024. jún. 3. 21:38
 50/83 anonim ***** válasza:
90%

Neked is jogodban àll trollkodni,Jàzmin Baby, csak tudod, nem kötelező àm minden àron provokàlni és agyat zsibbasztani...

Ma is túl sok íràstudóval talàlkoztam-meg még ez is...🤣🤣🤣🤣

2024. jún. 3. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!