Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szóltok ehhez? (válás)
A párom már majdnem 2 éve teljesen külön élt a feleségétől. Papíron még házasok voltak, barátok maradtak, de már rég nem éltek együtt. Van közös fiúk akit az anyja nevel, de amikor akar velünk lehet. A fiúk miatt is barátok maradtak inkább mint ellenségek. Mi a párommal lassan 1 éve együtt vagyunk, a feleségének is van párja.
Még karácsonykor megbeszélték, hogy közös megegyezéssel elválnak, mert mindketten tovább akarnak lépni. El is indították, és tegnap volt a bírósági tárgyalás időpontja. A párom megkért menjek el vele. Elmentem, ahogy a felesége párja is ott volt. Mi ketten kint ültünk, és beszélgettünk , várva, hogy mikor lesz vége a tárgyalásnak. Meglepődtem, mert fél órát sem voltak bent. A bíró 1 tárgyalással elválasztotta őket, hiszen mindenben megegyeztek, 2 éve külön éltek, a gyereket elrendezték, vita nem volt.
Szóval újra szabad mindkét ember. A volt feleség meghívott minket egy ünnepi ebédre egy étterembe. Elmentünk. Este végig gondoltam a napot, és azon agyaltam, hogy vajon voltak mások is akik a válást így ünnepelték meg? Volt férj és feleség ki ki a sajt párjával ebédel, pezsgőzik??
Nővérem azt mondta, hogy örüljek, hogy a volt feleség ilyen laza. Tényleg nincs vele semmi baj, nem tart ellenségnek, sőt tegnap meg is említette, hogy örül, hogy a fia kedvel engem..
Átélt valaki hasonló dolgot mint én az exfeleséggel??
Én az exemmel együtt mentem válni. Nálunk is megvolt pikkpakk minden. A válás után elmentünk gyros-ozni. :)
Jó hangulatban telt. Barátok is maradtunk.
Igaza van a testvérednek. Örülj neki, hogy ilyen jól alakultak a dolgok. 4 intelligens felnőtt ember, ki-ki járja a maga útját anélkül, hogy a másikét elállná. Jó lenne ha minden esetben így lenne.
Sajnos nálunk nem így van. Az exfeleség (több mint 10 éve elváltak mikor én megismertem a férjem) enyhén szólva utál engem, pedig nem kéne hogy ellenségek legyünk. A gyerekekkel jó a kapcsolatom, persze az exnek ez sem tetszik. A mai napig harcol minden ellen és mindenki ellen. Sajnálom őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!