Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire viselte meg kamasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire viselte meg kamasz gyerekedet a válásod? Vagy mennyire viselt meg téged a szüleidé?

Figyelt kérdés

Békés válásnak ígérkezik, nem lesz ajtócsapkodás. A férjem marad a nagy házban, én költözöm, a gyerekek majd eldöntik, hol laknak.

Az én hibámból válunk, beleestem egy masik pasiba, akivel évekig írogattunk, de egyébként nem feküdtünk le, sőt találkozni is 2x találkoztunk. Lebuktam a chatekkel, többször is. Sajnos a férjem nem volt abban túl jó partner, hogy felmelegítsük a házasságunkat, azt mondta, ő nem fog teperni azért, mert én hibáztam. Nem bízik bennem, megcsaltam, ez már helyrehozhatatlan.

A másik pasi egyébként azért jött a képbe, mert eléggé beszürkült a házasságunk, a férjemet nem nagyon lehet kirobbantani itthonról, eléggé introvertált, és kényelmes is.

Na mindegy, a kérdésem továbbra is az, ami a címben van. A gyerekeink egy 17 éves lány és egy 15 éves fiú. Mennyit érdemes elmondani nekik a hibámról? Hogy fogják ezt megélni? Tapasztalatokat szeretnék.

Köszönöm.

2024. máj. 1. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem viselt meg a szüleim válása, örültem, hogy megszabadultam az apámtól. Szar alak.
2024. máj. 3. 01:22
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Nem költöztem össze a pasival, és valószínűleg nem is fogok, ez nemigen fog realizálódni. Sokkal fiatalabb, mint én, előtte az élet. Bár 5 éve megy ez, hogy dumálgatunk, fantáziálink, párszor tali is meg volt beszélve, de valamelyikünk mindig lemondta. Szerintem a pasinak nincs senkije már régóta.

A baj, hogy lebuktam olyan üzenettel is, amiben talit beszéltünk meg, és intim, képes üzenettel is. Tényleg nehezen hihető, hogy itt megállt a dolog, bármennyire is ez az igazság. A bizalmat játszottam el sajnos csúnyán. De mindig vártam, hogy felpezsdüljön valami, de ehhez egyedül én kevés vagyok.

2024. máj. 6. 23:48
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

12. Társas magányban éltem.

Megcsaltam többször. Volt hogy beindította a tudat hogy mással voltam volt hogy szomorú volt.

Ideig óráig változott a kapcsolatunk. Bele untam hogy se megbeszélni se változtatni nem tudunk mert nem hajlandó.

2 gyerek van és elváltunk. Azóta jobb a kapcsolatunk mint előtte. Neki is nekem is van párom.

A gyerekeket nem viselte meg. Inkább mintha megnyugodtak volna hogy végre nincs az életükben az apjuk. Azóta is ha jön elvannak vele de semmi szoros kapcsolat nincs köztük.

2024. máj. 7. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!