Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire viselte meg kamasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire viselte meg kamasz gyerekedet a válásod? Vagy mennyire viselt meg téged a szüleidé?

Figyelt kérdés

Békés válásnak ígérkezik, nem lesz ajtócsapkodás. A férjem marad a nagy házban, én költözöm, a gyerekek majd eldöntik, hol laknak.

Az én hibámból válunk, beleestem egy masik pasiba, akivel évekig írogattunk, de egyébként nem feküdtünk le, sőt találkozni is 2x találkoztunk. Lebuktam a chatekkel, többször is. Sajnos a férjem nem volt abban túl jó partner, hogy felmelegítsük a házasságunkat, azt mondta, ő nem fog teperni azért, mert én hibáztam. Nem bízik bennem, megcsaltam, ez már helyrehozhatatlan.

A másik pasi egyébként azért jött a képbe, mert eléggé beszürkült a házasságunk, a férjemet nem nagyon lehet kirobbantani itthonról, eléggé introvertált, és kényelmes is.

Na mindegy, a kérdésem továbbra is az, ami a címben van. A gyerekeink egy 17 éves lány és egy 15 éves fiú. Mennyit érdemes elmondani nekik a hibámról? Hogy fogják ezt megélni? Tapasztalatokat szeretnék.

Köszönöm.

máj. 1. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem viselt meg a szüleim válása, örültem, hogy megszabadultam az apámtól. Szar alak.
máj. 3. 01:22
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Nem költöztem össze a pasival, és valószínűleg nem is fogok, ez nemigen fog realizálódni. Sokkal fiatalabb, mint én, előtte az élet. Bár 5 éve megy ez, hogy dumálgatunk, fantáziálink, párszor tali is meg volt beszélve, de valamelyikünk mindig lemondta. Szerintem a pasinak nincs senkije már régóta.

A baj, hogy lebuktam olyan üzenettel is, amiben talit beszéltünk meg, és intim, képes üzenettel is. Tényleg nehezen hihető, hogy itt megállt a dolog, bármennyire is ez az igazság. A bizalmat játszottam el sajnos csúnyán. De mindig vártam, hogy felpezsdüljön valami, de ehhez egyedül én kevés vagyok.

máj. 6. 23:48
 13/13 anonim ***** válasza:

12. Társas magányban éltem.

Megcsaltam többször. Volt hogy beindította a tudat hogy mással voltam volt hogy szomorú volt.

Ideig óráig változott a kapcsolatunk. Bele untam hogy se megbeszélni se változtatni nem tudunk mert nem hajlandó.

2 gyerek van és elváltunk. Azóta jobb a kapcsolatunk mint előtte. Neki is nekem is van párom.

A gyerekeket nem viselte meg. Inkább mintha megnyugodtak volna hogy végre nincs az életükben az apjuk. Azóta is ha jön elvannak vele de semmi szoros kapcsolat nincs köztük.

máj. 7. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!