Megtanítanátok ez esetben begyújtani a kamasz gyerekedet, vagy inkább olajradiátort vennél?
Figyelt kérdés
Szóval olyan házba költöztünk, ahol nincs gáz, fával fűtünk. A gyerekem 14 éves, délután előbb ér haza mint én, addigra sajnos kihűl a ház, mondta is nekem a gyerekem hogy már pulóverben is fázik mire hazaérek. Pedig reggel indulás előtt begyújtok. Szerintetek korai megtanítani a begyújtást egy 14 éves gyereknek? Féltem tőle őt egy kicsit. Viszont úgy hallottam hogy olajradiátorral fűteni már napi 2-3 órányi időtartammal is meg tudja dobni jelentősen a villanyszámlát. Hallottam hogy fűtő klímával hatékonyan lehet fűteni, de egy olyan vételét sajnos mostanában nemigen tudom kifizetni. Szóval a fenti két megoldás marad egy darabig.márc. 24. 13:22
1/22 anonim válasza:
Tavasz van. Hol élsz te? Két hónapja nem fűtünk és így is 22 fok van, pólóban ülök.
2/22 A kérdező kommentje:
Sajnos a házunk nem túl jól szigetelt, meg mifelénk hidegebb van, meg sajnos a gyerekem is eléggé fázós
márc. 24. 13:29
3/22 anonim válasza:
10 éves voltam amikor olyan házba költöztünk ahol vegyestüzelésű kazán volt, kb 12 évesen már lazán begyújtottam, ha fáztam. 14 évesen már nem igazán kell féltened az ilyen dolgoktól
5/22 anonim válasza:
Elsősorban rábíznám a begyújtást és a tűzrakást, majd a hamu eltakarítását amikor otthon vagyok. ÉS ha ez mondjuk pár napon keresztül stabilan megy minden probléma nélkül akkor engedném :)
6/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem korai. Én ilyen házban nőttem fel, így már sokkal fiatalabb koromban is elboldogultam vele.
7/22 anonim válasza:
14 éves, nem 6. 9-10 éves koromban megtanítottak begyújtani, tűzre rakni, stb.
8/22 A kérdező kommentje:
Igen az 5 ös tanácsát valószínű megfogadom.
márc. 24. 13:48
9/22 anonim válasza:
1! Te hol élsz?!
Múlt hétvégén 3 napot nem voltunk itthon, hiába van 25centis szigetelés a házon, 22ről lement 13ra mire hazaértünk.
Egyébként 14évesen simán engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!