Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éreznéd magad ha válás után az exfeleséged egy nálad sokkal magasabb beosztásban dolgozó fickóval jönne össze?
Én női oldalról tudok hozzászolni. Az exem egy gyárimelós volt, a férjem IT.s! Exemmel 9 évig voltam, és azt hittem, mekkora szerelem... Vége lett, mert gyerrket akart, de közben alig keresett valamit...,
Mondogatta folyamatosan, hogy ugysem talalok nála jobbat stb. Abban a kspcsolatban én kerestem jobban, neki meg nulla motivácio, hogy tobbet keressen.
Minden szempontból ég és föld!!!! Sokkal udvariasabb, sokkal kifinomultabb, odaadóbb, mindig kapok virágot, eljárunk ide-oda, nyaralni is megyünk évente, törődik velem, udvarias, azz nézi, hogy nekem mi a jó, kikéri a vélemenyemet!!! Ha ez elobb tudom, már sokkal elobb kiszáltam volna abbol a mérgezo kapcsolatbol!
Fejlődni sosem késő. Ne irigykedj más sikereire, előtted is nyitva a lehetőség.
Női oldalról szintén, 2 ugyanilyen hagytam ott, mint te. Bár az első még annyit sem ért, a második egy fokkal jobb volt, a 3., a férjem, mellettem, de rálépett a fejlődés útjára, és most sokan irigylik az elért sikereiért. Mit csinált? Tanult, nem félt váltani, de csak biztonsággal váltott munkahelyet mindig. Felelősségteljes, ő az első, aki engem is, és fontos, magát is megbecsüli, kölcsönös tisztelet, és kölcsönös támogatás van köztünk.
Mind a 2 exem azt hitte, nem fogok jobbat találni. Nem azért, mert csúnya vagyok, vagy buta, hanem azért, mert önmagukat becsülték nagyon fel, engem meg le. Aztán siránkoztak. A 2. legalább belátta, és elkezdett lehetőségei keretében kicsit fejlődni a szakítás után, pár év múlva már túl tette magát, talált is valakit. Az 1.be se látta, gyári összeszerelő maradt, és talált egy olyan nőt, aki pont hozzá illik.
Siránkozni szeretnél, vagy dolgozni magadon? És igen, nem szabad annyira (semennyire) lenézni a társad. Bármikor találhat jobbat, a kérdés, hogy akar-e, szükséges-e. Más más társ mellett mindenki változik valamennyire, illetve kibontakozik. A 2.mellett én egyre rosszabb állapotba kerültem, önbecsülésemet 0ra vitte. Nehéz volt felállni belőle. A férjem mellett rengeteget változtam pozitív irányba. Sokat jelent az, hogy támogat, dicsér, lelki támogatást nyújt, stb.
Most kaptál egy leckét az élettől - megérdemelten, te döntöd el, hogy mit kezdesz vele.
#25 Meg sajnos a férfiak tudják nagyon jól milyenek a férfiak, így sem hajlandóak fejlődni.Pont azért, mert tisztában vannak vele, hogy általánosságban milyen alacsony nívón áll az egész nemük.
Sok férfi már attól azt képzeli, hogy nála jobbat egy nő nem talál, ha egyáltalán dolgozik, fürdik, nem alkoholista és nem veri meg a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!