Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A barátnőm most tudta meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm most tudta meg, hogy 1 éve csalja a külföldön dolgozó férje. Ti mit tennétek ilyen esetben? Válás rögtön?

Figyelt kérdés
Én biztos elválnék, de ő hezitál. Nem akarom befolyásolni, csak a véleményem mondom el. Ti mit tennétek?
2009. szept. 17. 15:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%

szia!

Mit mondd a barátnőd, miért hezitál?

2009. szept. 17. 15:31
 2/24 anonim ***** válasza:
92%
Egyértelmű válás! Ez nem is lenne kérdés! Meg sem fordulna a fejembe tovább vele maradni akármennyire is fájna!
2009. szept. 17. 15:32
 3/24 A kérdező kommentje:
Mert egyébként nagyon szeretik egymást és úgy gondolja a barátnőm, hogy ő élete szerelme.
2009. szept. 17. 15:32
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Szegény:( Az meg még szomorúbb,hogy azt hiszi,hogy nagyon szeretik egymást:( Az lehet,hogy neki ő az élete szerelme,de a pasinak nem. Ráadásul nem is egy futó kalandról van szó,hanem egy egy éve tartó megcsalásról. Ha a barátnőd most nem lép,akkor a férje vagy otthagyja a másik nőért vagy majd másért. Az biztos,hogy nem lesz boldog élete. Éna helyében kinyomoznám a másik nő elérhetőségét és beszélnék vele,könnyen lehet,hogy nem is tudja,hogy a pasi házas(pláne,hogy külföldön vana pasi is meg ő is). Aztán szépen összecsomagolnék az uramnak,és beadnám a vállást.
2009. szept. 17. 15:36
 5/24 anonim ***** válasza:
91%
a barátnöd álomvilágban él:(az én férjem is külföldön dolgozik,és nagyon szeretjük egymást,de hakiderülne hogy megcsal,rögtön elválnék,bármennyire is fájna...van egy ismerösöm akit szintén csal a férje,de ö ugycsinál mintha nem tudná...pedig tudja...az ijen nöket valahogy nem tudom megérteni,bárhogy is próbálom..
2009. szept. 17. 15:37
 6/24 anonim ***** válasza:
92%

Ezen én nem lepődtem meg,hisz nekünk is vannak olyan ismerőseink,hogy látványosan csalják a feleségüket aki otthon várja.Egyszer az egyik ismerősnek,én mondtam,hogy ha én lennék a felesége ,bizony úgy rúgnám ki,hogy a lába se érje a földet,de kinevetett,és azt mondta,hogy úgyse tudja meg,mert hát ez csak Anglia,és ő nincs itt..Ha meg valaki megírná neki,akkor letagadja,és azt fogja mondani,hogy az illető csak irigy és így akar keresztbe tenni neki...meg azok a nők akikkel csalja a nejét neki csak a szex miatt kell..Na mondom,én itt már kikapartam volna a szemedet,és a golyóiddal etetnélek meg..

Sajnos páran tényleg ezt csinálják..Én a barátnőd helyében simán kidobnám,mert az ilyen ember mindig meg fogja csalni...

2009. szept. 17. 15:37
 7/24 anonim ***** válasza:
92%
Én is azonnal elválnék. Főleg hogy egy éve tart a megaláztatás.
2009. szept. 17. 15:38
 8/24 A kérdező kommentje:

Beszélt már a csajjal, ő külföldi és sokáig nem tudta hogy házas a srác, de amikor kiderült el akarta hagyni, de azt hazudta, hogy nemsokára elválnak, pedig nemrég házasodtak össze. :( Képet is küldött a megerősítés miatt. Úgyhogy biztos igaz bármennyire is tagad a srác.

Nem akar már visszamenni, meg akarja menteni a házasságát és ezért gondolkodik a barátnőm.

2009. szept. 17. 15:44
 9/24 anonim ***** válasza:
86%
Egyértelmű hogy a férje a ludas. És azért mert 2 nő érzelmeivel játszott. Gondolom most a "két pad közül a földre" szituációt akarja elkerülni, ezért mondja, hogy meg akarja menteni a házasságát. Ha megbocsát a barátnőd , majd jön a 2. , 3.... ilyen kis liezon is.Kifelé vele!
2009. szept. 17. 15:48
 10/24 anonim ***** válasza:
86%
Nem hiszem, hogy ilyen esetben segíthetne a párkapcsolati terapeuta, és talán fölösleges pénzkidobás is lenne, mivel itt nem egyszeri, hanem egy éve tartó "csalásról" van szó. Minden bizonnyal a kedves férj sem szereti a barátnődet, úgyhogy a legjobb külön. Legalábbis erre utal, hogy már egy éve folyamatosan csalja a feleségét. A barátnőd valószínűleg szereti a férjét, ez így "rendes" esetben jó is lenne, emiatt sem szeretne válni, szerintem. Sajnos, szomorú tény, de bele kell törődnie, hogy ez a kapcsolat gyakorlatilag menthetetlen. Nagyon sajnálom és ezúton kívánok sok erőt, kitartást a barátnődnek!
2009. szept. 17. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!