Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A barátnőm most tudta meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm most tudta meg, hogy 1 éve csalja a külföldön dolgozó férje. Ti mit tennétek ilyen esetben? Válás rögtön?

Figyelt kérdés
Én biztos elválnék, de ő hezitál. Nem akarom befolyásolni, csak a véleményem mondom el. Ti mit tennétek?
2009. szept. 17. 15:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
37%

én nem válnék el.

mégsem várható el egy felnőtt, egészséges férfitól, hogy 1 éven át csak a kezét használja...

természetesen a magam részéről sem tartanám kötelezőnek a hűséget.

2009. szept. 17. 16:33
 12/24 A kérdező kommentje:

3 hetente hazajárt és majdnem egy hétig itthon volt.

3 hétig már csak meg kellene elégednie a kezével, aztán jöhet a menet az asszonnyal. Nem?

2009. szept. 17. 16:39
 13/24 anonim ***** válasza:
55%
Hát ha te biztos elválnál, akkor válj el. TE. A barátnődet meg hagyd, hagy élje a saját életét úgy, ahogy ő akarja. (Nyugodtan lehet lepontozni, nem szeretem a mindenbe beleokoskodó barátokat/barátnőket) Amúgy nő vagyok...
2009. szept. 17. 16:46
 14/24 anonim ***** válasza:
96%

így már más tészta, ha ilyen sűrűn hazajárt.

szerintem sincs nagy jövője ennek a kapcsolatnak. ilyen emberre én sem alapoznék.

2009. szept. 17. 16:48
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem pontozlak le mert nem leszek tőle boldogabb. Igazad van és nem is szólok bele. A véleményemet szeretné tudni és hogy mit csináljon,naponta többször is kérdezi. Szeretnék nem befolyásoló választ adni. Nem mondtam neki soha, hogy váljon el és azt sem hogy ne. Csak hihetetlen számomra, hogy még mindig ennyire kitart mellette és kíváncsi voltam más mit mond. Ennyi.
2009. szept. 17. 16:54
 16/24 anonim ***** válasza:
63%
Fiatalok vagytok még nagyon. Sok-sok nő él úgy, hogy tudja, hogy megcsalta a férje, de valami miatt mégis lenyeli a békát. Tűr és próbál felejteni. Soha nem fogja igazán kiheverni, de lehet így is élni. Nem is olyan rosszul. Nélküle talán sokkal nehezebb volna.
2009. szept. 18. 22:59
 17/24 A kérdező kommentje:

Gondolom te ezek közé tartozol.

Miért maradnak az ilyenek a férjük mellett? A pénz miatt általában vagy mert annyira gyengék, hogy azt hiszik képtelenek lennének egyedül boldogulni. Szánom az ilyen nőket.

Ez nem kor kérdése, hanem a büszkeségé, én nem élnék ilyen kapcsolatba, hogy szemet hunyok a férjem kalandjai fölött, sem most, sem 10, sem 50 év múlva. Ez a nő megalázása. Ha nem kellek megyek, majd kellek másnak.

2009. szept. 19. 12:25
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem tartozom azok közé. 5 éve élek boldog házasságban és most született egy tündéri gyermekünk. 33 éves vagyok. Azonban ismerek olyan nőket, akik bevállalják, megbocsájtják a férjük hűtlenségét és próbálnak túllépni rajta. Sokszor nem sikerül és válás lesz a vége. Anyukám barátnője 55 éves. 23 évesen nem nézte el a férje félrelépését. Cuccolt és azonnal vált. Azóta is egyedül él, egyedül nevelte fel a kislányát. A napokban elmondta, hogy azóta sem volt olyan boldog, mint a férjével. Mai fejjel már nem így döntene.

Vannak olyan nők is, akik az anyagi biztonság miatt döntenek így. Ilyet is ismerek. Őket sem kell elítélni. Minden ember számára más és más dolgok fontosak. Az ismerősömnek fontos, hogy gyönyörű családi házban éljen és Volvo-val járjon. Lehetne büszke is és válhatott volna. Akkor élhetne egy lakótelepi lakásban, vihetné a gyerekeit gyalog az iskolába, büszkén és felemelt fejjel. De vajon boldogabb volna?

2009. szept. 19. 17:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát én tényleg maradnék egy férfival, aki megcsal, de legyen pénzem és autó a popóm alatt...?! Ez igen! Ezért érdemes egyben maradni, tényleg! Nem azért mert még szeretem, vagy reménykedem , hogy úgyis visszatalál, nem. Hogy lehessen 2 naponta manikűröztetnem, és különben is phij, lakótelepi lakás...Na,és mi van akkor ha okosabb a kis szerető és elszereti a férjet??
2009. szept. 19. 18:33
 20/24 anonim ***** válasza:

Azok a nők, akiknek fontos a jólét, hidd el, hogy elég okosak ahhoz, hogy ne a "kis szerető" nyerje el a pasi kegyeit.

Itt ne a feleségeket és a döntéseiket ítéljük el. Hogy lesz valakiből szerető? Bujdokoljon el ő, ha nős pasi után fut.

2009. szept. 19. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!