Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éreznéd magad ha válás után az exfeleséged egy nálad sokkal magasabb beosztásban dolgozó fickóval jönne össze?
Figyelt kérdés
Az exem összejött egy olyan férfival, aki a TEK-nél dolgozik és valami magas rendfokozata is, százados vagy valami ilyesmi, magas iskolái és diplomája is van. Én meg csak gépbeállító-lakatos vagyok. A csávó pénzesebb,fiatalabb, magasabb,sportosabb nálam. Ezeket már korábban is hallottam, de azóta érzem magam igazán rosszul, miután láttam is őket együtt. Egyszerűen megalázó volt a helyzet,közösös ismerősök előtt pláne. Hogy tegyem túl magam ezen?2024. márc. 4. 15:26
11/26 A kérdező kommentje:
#9, Én nem vagyok rosszindulatú, egyszerűen csak eddig úgy volt a fejemben, hogy nálam jobbat nem fog találni.
2024. márc. 4. 16:28
12/26 anonim válasza:
#10 Beletörődsz, vagy feljebb lépsz az életben.Értsd: többre viszed, mint az exed pasija/és vagy sokkal több pénzed lesz, mint neki.Ha ez meglesz, akkor majd jön a sikerélmény meg a jobb nők is.
13/26 anonim válasza:
#11 Hát igen.Mind azt hiszi.Az én férjem is ezt képzeli, közben pont ugyanígy el van tájolódva, mint te.
14/26 anonim válasza:
#11 A feleséged amúgy mivel foglalkozik?Fiatalabb nálad?Szebb nő, mint amilyen pasi te vagy?
15/26 A kérdező kommentje:
Ő óvónő. 7 évvel fiatalabb nálam. Nem csúnya, de olyan topmodellnek se mondtam volna. De mióta nem láttam sokat változott.
2024. márc. 4. 16:34
16/26 anonim válasza:
Akkor miattad nézett ki rosszabbul, ezek szerint.
17/26 anonim válasza:
Ekkora egót. Akkora top pasinak hiszed magad, hogy nálad lehetetlen jobbat találni?
18/26 anonim válasza:
#17 Félreérted.Ő magát a helyén kezeli, hanem ő a volt feleségét nézi le ennyire durván.Most meg csodálkozik.
19/26 A kérdező kommentje:
Nem nézem le! Csak nem számítottam rá, hogy ennyire Mr.Tökéletest fog újítani. Aki miatt cikinek érezem magam a közös ismerősök előtt, mert biztosan összehasonlítanak vele.
2024. márc. 4. 16:55
20/26 anonim válasza:
"Az exem meg rólam/nekem sosem írt olyanokat mint ennek a férfinak"
Nos igen, gyanitom, hogy te sem irtal szépeket anno. Ha elhagyott, annak oka volt. Legkozelebb, msjd jobban megbecsulod a nődet. Ez legyen a tanulság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!