Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jogi következményei vannak, ha a külön élő férj nem foglalkozik eleget a gyerekkel?
Lassan 2 hónapja külön élünk, 1 éves gyerek velem van, ezt már az elején megbeszéltük. Gyerkmekelhelyezésit most fogjuk intézni, hogy hivatalos legyen, van a bank felé 2 millió tartozásunk, addig nem válunk el. Az én részem megvan, nekem van saját megtakarításom, ez lényegtelen.
Mikor eljöttünk abszolút nem jött, naponta csak írásban érdeklődött. Aztán mikor könyörögtem már, hogy jöjjön, eljött talán 3 napot a két hónap alatt, egyszer elvitte. Én kb 2X vittem a gyereket hozzá. Megbeszéltük, hogy ott is aludhat. De bármikor kérem, nem jó ezért, nem jó azért. Kórházba kellett vinni a kicsit, nem dolgozott, de nem jött el hozzá. Kértem, hogy kétnaponta hívjon videochaten, azt mondta igyekezni fog, de semmmi igyekezetet nem látok rajta. Van új nője (akivel csalt, bár még nincs kimondva a dolog), szépen kértem, hogy ne helyezze a gyerek elé a nőt. És nekem az sem mindeg, hogy esetleg kit mutat be a gyereknek, nyilván tudni akarom.
Mondtam már, hogy lemondhat róla, ha neki teher egy gyerek, erről hallani sem akar.
Gyerektartást szó nélkül utalt (ámbár nem kértem, míg nincs róla papír) meg is tudtunk egyezni az összegnem is.
Várom, hátha csak ez az új helyzet furcsa, de nem látom rajta az igyekvést.
#1-es te nem tartod furcsának, hogy a gyerek még 2 hónapos se volt, de már más nőt fűzögetett? Akkor meg mit várt, fejet hajtok?
Ja persze, hiszen ez tök termêszetes. Ha ki akarnék cseszni a férjemmel, már megtettem volna nyugi.
Ami igazán idegesít az az, hogy a gyereknek az a legrosszabb, mikor az apukája csak morzsákat hint el magából, szeretném ha érezné, hogy ő is maximálisan jelen van az életében. És hiába egy éves, nagyon is felfogja, ami történik.
Nyilván így képzeltem el, hogy majd Linda jön és arcon rúgja a klumpájával.
Sem a kényszeres, sem a kínosan kevés idő nem jó a gyereknek, azt értd már meg, hogy én vagy egy normális apa-fia viszony kialakítását várom el tőle (és az igyekezni akarást, amit nem csak én nem látok, a környezetben senki), vagy inkább akkor semmit és hagyja ezt a gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!