Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van-e joga a felesegnek arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e joga a felesegnek arra, hogy rendszeresen kikutassa a ferje aktataskajat, es eroszakkal is elvegye tole, ha nem akarja odaadni?

Figyelt kérdés
A felesegem rendszeresen megnezi, mi van az aktataskamban, amellyel dolgozni jarok, ugyanugy, ahogy az emailjeimet es SMS-eimet is meg szokta nezni es veszekszik, ha szerinte tul sok uzenetet valtok a kollegaimmal es a barataimmal. Nem feltekenysegbol teszi, inkabb arrol van szo, hogy kiszedi a taskambol, amit szerinte nem szukseges magammal hordanom, kritizalja, hogy kulonbozo gyogyszereket (fejfajascsillapitot, megfazas elleni gyogyszert) tartok magamnal arra az esetre, ha a munkahelyemen surgos szuksegem lenne ra, veszekszik, ha mentolos cukorkat talal nalam, stb. Mar tobbszor is mondtam neki, hogy ezt nem szeretem, mert en sohasem kutatom ki az o taskajat vagy telefonjat, de azt valaszolta, hogy amig hazassagban elunk, addig joga van ra. Nehany napja megint ki akarta kutatni a taskamat, es amikor nem akartam odaadni neki, akkor nagyon duhos tlett, teljesen felment az adrenalinja, es addig rangatott, amig erovel kitepte a kezembol. A vegen kenytelen voltam odaadni neki, mert mar kezdtek elszakadni a benne levo papirok, es vele szemben nem akartam eroszakot alkalmazni, nehogy nekem legyen bajom belole. Valoper eseten ezt hogyan itelnek meg? Valoban torvenyes joga van ra, hogy erovel is kikutassa a holmimat, es engem marasztalhatnak el azert, ha nem engedem meg neki?

#válás #fizikai erőszak #táska kikutatása
jan. 3. 19:31
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
80%
Az asszonytartás (bár nem így hívják) létezik Magyarországon is. Anyósomnak is megítélték, ő szintén a háztartást vitte. Azt hiszem, egy (vagy két) évig kellett fizetnie apósnak, ott mondjuk após hitte azt, hogy bármit megtehet mert ő viszi a pénzt. Nem szabad ebben a kapcsolatban maradnod. A gyerekekkel még bármerre alakulhat a kapcsolatod csak ne légy türelmetlen. Ahogy nőnek, úgy nyílik majd fel a szemük.
jan. 4. 14:55
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Nincs joga.

Ezenkívül a levéltitok megsértését is elköveti:

[link]

[link]

jan. 4. 22:27
 33/35 anonim ***** válasza:
25%

Na haragudj,de amennyi rosszat itt elmondassz a feleségedről,nekem már inkább ez gyanús. Szerintem próbálj vele beszélni,hogy mi okozta nála ezt,hogy ilyen lett. Gyanús,hogy te ennyire mosod magadat.

Málunk pl ilyet az okozott,hogy a férjem minden nő után megfordult az utcán. Emiatt egy hisztérikus feleség lettem. De kenyértörés előtt megmondtam neki,hogy ez nekem fáj,és abba hagyta. Neked nincs valami hasonló szokásod? Ami miatt így viselkedik veled a feleséged?

jan. 5. 22:08
 34/35 A kérdező kommentje:

#33: Nehany evvel ezelott leirtam itt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

A bevezeton kivul lasd meg a #6, #10, #22, #37 es kulonosen a #40, #44, #51 es #54 hozzaszolasokat, amelyekben leirtam, hogy az o szemevel nezve mi a problema.

jan. 6. 02:28
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Nincs joga megnézni a cuccaid, emiatt ne aggódj. Viszont erősen toxikus, válj el. Sajnos a gyerekeket is rosszul neveli,nem tudom, hogy máshogy mondjam,de gyakorlatilag tökéletesen előkészíti őket egy bántalmazó párkapcsolatra. Szóval azért lehet, hogy probalnek tenni ez ellen.

Egyébként a hangfelvétel készítése nem hülyeség, hogy bánik veled és a gyerekekkel. Vagy valami kis rejtett kamerát tegyél és 1-2 napon belül csak lesz valami toxikus amit felvesz. Nem tudom, de ez gáz.

Ja, és a váláshoz nem két ember kell, elég ha az egyik adja be a való papírokat.

jan. 8. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!