Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e joga a felesegnek arra, hogy rendszeresen kikutassa a ferje aktataskajat, es eroszakkal is elvegye tole, ha nem akarja odaadni?
Figyelt kérdés
A felesegem rendszeresen megnezi, mi van az aktataskamban, amellyel dolgozni jarok, ugyanugy, ahogy az emailjeimet es SMS-eimet is meg szokta nezni es veszekszik, ha szerinte tul sok uzenetet valtok a kollegaimmal es a barataimmal. Nem feltekenysegbol teszi, inkabb arrol van szo, hogy kiszedi a taskambol, amit szerinte nem szukseges magammal hordanom, kritizalja, hogy kulonbozo gyogyszereket (fejfajascsillapitot, megfazas elleni gyogyszert) tartok magamnal arra az esetre, ha a munkahelyemen surgos szuksegem lenne ra, veszekszik, ha mentolos cukorkat talal nalam, stb. Mar tobbszor is mondtam neki, hogy ezt nem szeretem, mert en sohasem kutatom ki az o taskajat vagy telefonjat, de azt valaszolta, hogy amig hazassagban elunk, addig joga van ra. Nehany napja megint ki akarta kutatni a taskamat, es amikor nem akartam odaadni neki, akkor nagyon duhos tlett, teljesen felment az adrenalinja, es addig rangatott, amig erovel kitepte a kezembol. A vegen kenytelen voltam odaadni neki, mert mar kezdtek elszakadni a benne levo papirok, es vele szemben nem akartam eroszakot alkalmazni, nehogy nekem legyen bajom belole. Valoper eseten ezt hogyan itelnek meg? Valoban torvenyes joga van ra, hogy erovel is kikutassa a holmimat, es engem marasztalhatnak el azert, ha nem engedem meg neki?jan. 3. 19:31
11/35 anonim válasza:
Csinálj hangfelvételeket az ilyen veszekedésekről. Állítsd be lopásnak, eltulajdonításnak és zaklatásnak. Úgy vedd fel, hogy közben pontosan elhangzik mit és miért csinál.
12/35 anonim válasza:
Semmire. Eleve leszarják miért válsz el, ha el akarsz. Ezzel hogy joga van belenézni a táskádba meg kiröhögik.
13/35 anonim válasza:
A legmocskosabb dolgokra. Szó szerint. Az utolsó fillérig megpróbál kicsinálni. Főleg mivel a pénzhez extrém módón kapcsolódik a nárcisztikus.
14/35 anonim válasza:
10, te akarsz válni vagy ő? Válj te, minek élnél így? Attól meg ne félj, hogy "megmond" a bírónak és ő majd elítél téged.
15/35 A kérdező kommentje:
En akarnek valni, o nem akar.
jan. 3. 20:33
16/35 anonim válasza:
15 Akkor még egy csomó zaklatásnak is ki leszel téve, főleg ha nem tud kisemmizni. Készülj fel. Idő lesz, de ha erős vagy túl tudod élni. Vannak akik nem-sajnos. Tudok ilyenről is.
17/35 anonim válasza:
15, ez bőven elég. Bemész a bíróságra, megérdeklődöd, hogyan tudod elindítani a válást. Hazaviszed a nyomtatványokat és megkérdezed az asszonyt hogyan legyen, közös megegyezés vagy add be te a keresetet. Indoklásként bőven elég, hogy helyrehozhatatlanul megromlott a kapcsolat.
18/35 anonim válasza:
Nem kell indok, elvalhatsz. De fogadj ügyvédet, mert az ilyen nagyon bosszúálló típus. De amúgy hogy sikerült elvenni? A hazassag előtt nem volt ilyen?
19/35 anonim válasza:
Ilyen tényleg van? 🤔
Én megtrollkodnám a helyedben. Aktatáskába véletlenszerűen elrejtett óvszer, tangabugyi, hajgumi, az az. És tényleg felvenni mit művel, mert ez beteges, ha igaz
20/35 A kérdező kommentje:
#19: Epp eleget veszekszik velem amiatt, hogy miert szoktam vicceket meg mulatsagos kepeket kuldozgetni a barataimnak, mondvan, hogy az erre fecserelt ido helyett inkabb segitsek tobbet otthon. Mas se hianyzik, mint hogy szandekosan provokaljam. Ugyis az a hozzaallasa velem kapcsolatban, hogy bunosnek tekint, amig az artatlansagom be nem bizonyosodik.
jan. 3. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!