Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vállnak el ma olyan gyakran az emberek ? Főleg a gyerek születése után történik meg a válás ,talán túl gyerekközpontú lett a neveltetés ?
Hát, az én apám pont bement, amikor én születtem, mert így szerette volna. 35 éves vagyok, még mindig együtt vannak a szüleim, és később is volt még terhes anyám, tehát gyanítom, fatert nem túlzottan traumatizálta a dolog :D
(Viccen kívül, ő azt mondta, nagyon nagy élmény volt neki, hogy az ő kezébe adtak először és ott lehetett. Igaz, nem is egy finnyás pasi amúgy.)
Én császárral szültem, a másodiknál beengedték a férjemet a műtőbe, az egy fokkal talán kevésbé "undi", de ő se hagyta volna ki amúgy akkor sem, ha természetesen szülök.
"Mert így a szeretett nőt nem szeretném látni"
Mert nem szereted igazán.
"addig még nem volt gyermek addig volt otthon és hazavárás meleg ebéddel és vacsorával"
Ilyet anyám se csinált. Mifelénk dolgoznak a nők.
Elég baj hogy, dolgoznak a nők ! Magyarán adót fizetnek , nem gyerek nevelnek !
Normális, az mikor a gyerek azt látja anyja és apja harmóniában van nem pedig marják egymást mint nálatok egy vasárnapi ebédhez nem tudtok leülni de eljátsszátok a normálist agyhalotkám !
Na igen, a férfiak nem akarják végig nézni a saját gyermekük születését, mert az számukra undorító.
De amikor ők maguk magatehetetlenül fekszenek az ágyban, akkor ki cserél pelenkát? Asszonyka, vagy a gyerek, akinek a születését nem akarta végig nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!