Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vállnak el ma olyan gyakran az emberek ? Főleg a gyerek születése után történik meg a válás ,talán túl gyerekközpontú lett a neveltetés ?
Magyarán fogalmazók ! Mit értek az alatt hogy ( kirúgja ) a konyhából addig még nem volt gyermek addig volt otthon és hazavárás meleg ebéddel és vacsorával .
Fürdőszoba nyugodtan volt, ott lét .
Hálószoba volt nyugodt tartalmas együtt lét .
Megszületik a gyerek, gyere már ki a fürdőszobából mert a gyerek a kifogás mindenre .
Jöjjön a hálószoba jönnek kifogások fáradt vagyok mert a gyerek elfárasztót , stb....
Férfi ember mit csinál , vagy alkohol vagy munkába menekül .
11: Szegény férfi ember az alkohol vagy a munka helyett például segíthetne a feleségének. Illetve a segíteni is hülye szó, mert az otthon és a gyerek is közös, közösen kéne megoldani a feladatokat.
Mondjuk nekem eleve nem szimpatikus az a felállás, ahol minden a nő feladata, a férfinak pedig csak dolgozni kell. A nők nagy része ugyanúgy dolgozik, mint a férfiak, így nem elvárható, hogy minden házimunka és minden gyerekkel való feladat a nőé legyen.
14: Persze, de ahol nem működik a szex, ott nem a gyerek miatt. Az ilyen kapcsolatokkal a gyerek előtt is gond volt. Nekem is sok ismerősöm csak azért ment férjhez/ azért házasodott meg, mert már ideje lenne, meg kéne gyerek. Aztán a kívülállók már a házasság pillanatában tudták, hogy el fognak válni.
Valaki írta a nők slamposságát. Hát, ez sem férfi vagy nő specifikus. Sok nő pont azért nem kívánja már a férjét, mert igénytelen. Nem ápolt, nem tisztálkodik rendesen. A sárga, gombás körmökről meg inkább nem is beszéljünk.
"13. Ez is igaz, de azért azt se felejtsük el, hogy sok nő akkor is elfelejt a másik párja lenni, ha férfi mindenből kiveszi a részét."
Igen, ilyen is előfordul, hogy valaki csak anyának érzi magát és eéfelejt feleség és nő lenni. De ennek azért hormonális okai is vannak a szoptatás környékén.
Én az alábbi fő okokat tapasztaltam az ismeretségi körömben:
- szülés után az anyuka nagyon "belepistul" a babázásba, a férfi totál kiszorul. A nő tojik a párjára, csak követeli, hogy vegye ki a részét, és férfi megunja
- vagy pl a férfi túl belepistul a munkába és a nő magára van hagyva otthon a gyerekkel
- kiderül, hogy merőben eltérnek a gyereknevelési nézetek és erről nem beszéltek a gyerek vállalása előtt
- nincs segítségük kívülről, hogy néha lepasszolhassák a gyereket és magukra koncetnrálhassanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!