Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok a helyemben?kb. 1,5 évvel ezelőtt kezdődött, hogy a ferjem ilyen lett. Teljesen negatív, mindig rosszkedvű, neki mindig mindenről negatív véleménye van, őt mindig minden idegesíti, lehangolja stb. Hónapok óta figyelem,minden napja ilyen.
Elválnék. Ha depressziós, nem az én bajom.
Éltem együtt depresszióssal, a végén olyan szinten lehúzott a szrba, hogy el nem hiszem. ÉN is teljesen rosszkedélyű lettem, mert neki minden napja a kesergéssel, semmi nem jó és társaival telt.
Akkor megfogadtam, hogy mentálisan beteg emberrel többé NEM kezdek.
Tartsd magad felelősnek, a te hibád minden, tönkretetted azt a szegény embert. Nem engeded érvényesülni, amint nekiáll porszívózni kiveszed a kezéből, ha játszana vagy tanulna a gyerekekkel azonnal a helyére ülsz, főzne de nem hagyod, meg még jobban is keresel? Majd eljátszod, hogy nem érted, mi a baj???
És emberek ezt komolyan gondolják, besz.arás! Tűrted már eleget, nem tudom, mennyire szeretnél vele maradni. Ha igen, adj egy esélyt neki, vizsgáltassa ki magát, kezeljék a nyavalyáját. Ha erre sem hajlandó, hagyd a francba. Nem hiszem, hogy ilyen gyerekkori emlékekre van szüksége a két gyereknek. Olyan nincs, hogy ő legyen fontos neked, rossz vagy ha otthagyod, de neki a saját családja semmi, mert ő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!