Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok a helyemben?kb....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok a helyemben?kb. 1,5 évvel ezelőtt kezdődött, hogy a ferjem ilyen lett. Teljesen negatív, mindig rosszkedvű, neki mindig mindenről negatív véleménye van, őt mindig minden idegesíti, lehangolja stb. Hónapok óta figyelem,minden napja ilyen.

Figyelt kérdés
Mar reggel rossz kedve van. Délután szintén rosszkedvűen jön haza. Neki minden probléma, az időjárástól kezdve a közlekedésig, mindig mindene fáj, ő mindig fáradt, fáj a feje. Jókedve sosincs. Nem volt ilyen. Hogy mitől lett ilyen nem tudom. Én egy életvidám nő vagyok, próbálom öt segíteni, de nem lehet, nem tudok. Neki csak dolgozni kell, én mindent megcsinalok itthon, a gyerekek körül is. Jól keresek, nem nyomja öt az egzisztenciális teher. Napi 8 órát dolgozik, normál helyen.

2023. nov. 13. 22:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%

A depressziónak nincs külső oka. Pszichiáterhez kell vinni.

Egy normális ember nem hagyja el a párját ha az bajba kerül.

2023. nov. 13. 22:41
 12/30 A kérdező kommentje:

Jókat, írtok csak szerinte minden rendben van. Ő ilyen. Fogadjam őt el ilyennek.

Bennem sem rögtön fordult meg a válás gondolata, de mostmár így másfél év után igen! Oké, támogatnom kell, de mikor jövök én? Meddig lehet egy jó szó, vagy ölelés nélkül élni, pont egy ilyen embernek mint én?

A másik ki tudja ez meddig tart, ha belegondolok, hogy 10 év múlva látom magunkat és ő még mindig az életet szidja, mindent és mindenkit, hát kiraz a hideg.

2023. nov. 13. 22:46
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Semmi ötlet arra, hogy ennek mi az oka? Mi változott meg?
2023. nov. 13. 22:51
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Lehet utálja a munkájàt. Csak 8 óra igen, de lássuk be a 8 órák összeadódnak, az emberek az életük legnagyobb részét a munkahelyen töltik és ha nem szeretik az adott munkát vagy az egész területet, akkor az komoly gondokat okoz. Kiéghet az ember hamarabb, mint gondolná. Saját tapasztalat. Hasonló cipőben vagyok, csak épp nem tudok vàltani, mert a pènz nagy úr és hàt mint tudjuk pöcegödör országunkban nem sok a fizetőképes állás.

Szóval elképzelhető, hogy ettől van padlón ő is. Sosem szabad lekicsinyelni más problémáját. Emlékszem màig, mikor lehordtak otthon, hogy ugyan mi ez a hiszti, jó dolgomban nem tudom mihez kezdjek, csak be kell mennem dolgozni 8 óràt mindennap.

Igen ám, de ha nem vagyok boldog miközben ezt teszem, akkor mi értelme az életnek. Nem azért élünk, hogy csak gürizzünk.

2023. nov. 13. 22:58
 15/30 anonim ***** válasza:
69%
Inkább próbáljuk ki azt, hogy arról beszélsz neki, hogy számodra mennyire rossz érzés ezeket hallgatni és ne azzal törődj most, hogy neki miért kell ezeket a negatív dolgokat a fejedhez vágja miközben magát nem érdekli számára ez a lehangolt gondolkodás mód a normális
2023. nov. 13. 23:00
 16/30 anonim ***** válasza:
31%
Inkább lelkileg támogasd mint testileg
2023. nov. 14. 03:05
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Költözzetek, munkahelyváltás. Amúgy mi baja a közlekedéssel? Busz, vonat, túl nagy forgalom, szmog?
2023. nov. 14. 05:17
 18/30 anonim ***** válasza:
21%

Elválnék, mint a huzat. Nem azért, mert ha vmi rossz eldobni kell, hanem mert aki ennyire depressziós és nem kér önmaga segítséget, azon nincs segítség, és csak mások életét teszi tönkre.

Én is el akarok válni, nekem az a szerencsém, h gyerekünk nincs. Az én férjemnek is mindig szar kedve van, mindent otthon szanaszét hagy. Mindenre arrogánsan megjegyzéseket tesz.Még csak lefogyni sem képes, holott én keményen vigyázok magamra. 34 éves vagyok, nem akarok így élni.

2023. nov. 14. 08:19
 19/30 anonim ***** válasza:
75%

"Meddig lehet egy jó szó, vagy ölelés nélkül élni"

Nem sokáig.

De te mégis mindent megteszel otthon, neki semmi feladata, felelőssége becsülete. Ez így nem OK egyikőtöknek sem.

2023. nov. 14. 08:32
 20/30 anonim ***** válasza:
55%

Lehet szervi baja is, csak nem tudja, pajzsmirigy, rák, stb.,...

Gyerek van?

2023. nov. 14. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!