Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez valakinek váló ok lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valakinek váló ok lenne vagy csak én fújom fel?

Figyelt kérdés

A férjem eléggé bunkó és arrogáns velem az utóbbi időben. Nekem az előző kapcsolatomból már van egy kislányom. A férjem édesanyja nem kedvel sem engem, sem a gyerekem, mert nekem endometriózisom is lett időközben, amit műtöttek, és az utolsó kezelést kell már csak kapni, de félek a továbbiaktól, mert fog. gátló miatt sem akarok meghízni, ha már eddig sem sikerült.

Bevallom, már nem akarok több gyereket. Miután az anyja csúnyákat mondott a kislányomra, ma mondtam a férjemnek, hogy nem szeretnék karácsonyra menni a szüleihez, főleg ezek miatt a dolgok miatt. Ő mehet nyugodtan. Erre mondta a férjem, hogy akkor nem jöhet karácsonyra a gyerekem. Ez nagyon rosszul esett nekem. Ok joga van ezt mondani, de megbeszélni sem lehet vele semmit sem normálisan. Fontolgatom a válást, de az a baj, hogy csak nettó 300 körül keresek és albérletet így fenntartani nem tudok vagy nagyon nehezen. Mellesleg gyereket nem is engednek egy élhető albérletbe vinni, pl ami fel van újítva. Miután szétmentünk a gyerekem apjával, akkor is albérletbe mentem és nem volt könnyű olyat találni, ahova a kislányomat vihettem volna. Semmilyen nagyszülői segítségem sincsen. Teljesen egyedül vagyok mindenre. Apám említette meg a múltkor, hogy esetleg lakás önerőre tudna adni, mert az apai nagyszüleim elhunytak és feleződik a testvérével a ház. Ez is olyan, h aput ismerem, úgysem segít, így erre nem számítok. Megértem a férjem is, hogy gyerekre vágyik, de mondtam neki, h én meg már nem, mert sok minden eltört már bennem. Úgyis nekem lesz nehéz, mert albérlet mellett félre tenni nem fogok tudni semennyit sem. A ház meg az övé, ez nem kérdés, hogy onnan nekem semmi sem jár. Kislányom apja azt mondta, hogy a helyemben elmenne albérletbe és ne aggódjak azon, hogy februárig, amíg a próbaidő lejár mi lesz, mert ha nagy gáz van, amíg nincs másik munkám, úgysem engedné meg, hogy utcára kerüljek.

Mindenesetre én teljesen össze vagyok törve. Nem azért, mert olyan szerelmes lennék a férjembe, de lehet én vagyok rosszul összerakva, hogy egy orvos férjtől menekülök lassan. Megint egyedül lebonyolítani mindent, költözésestől, mellesleg van 3 cicám is, egy kisebb mentett és őket nem lehet vinni albérletbe. Tudom, ez így butaság, de akkor is...Nagyon el vagyok keseredve, mert a munkámat is meg akarom tartani, csak februárban jár le a próbaidő (minisztérium) és még csak november van. Így nem merek hirtelen felindulásból albérletbe menni. Csak félre értés ne essék, a gyerekem 50-50 %-ban van az apánál és nálam. Az biztos, hogy a férjem anyja nagyon fura volt már a kezdetekkor is: kérés nélkül kitakarított, átrendezte kicsit a szobát... a személyes dolgaimat máshova rakta... ezen rettentően kiakadtam még az esküvő előtt. Jelenleg úgy vagyok vele,hogy 34 évesen inkább vagyok egyedül biztos munkával és akkor inkább nem eszek, de legyen lelki nyugalmam és a gyerekemet ne bántsa szóval senki sem. A gyerek mindenek felett áll és ezt nem tűröm el a férjemtől akkor sem, ha orvos ha nem orvos. Jelenleg egy kiégett arrogáns embert látok benne, aki megy a vakvilágba és mindent nekem kell helyette otthon is csinálni, mert segítség címen szétcseszi a konyhát és takaríthatok újra. Lehet , hogy soha többé nem lesz már senkim sem, de ezt így nem ...

2023. nov. 6. 13:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
0%
Hat lácik az előző faszid miért hagyott ott, nem való neked a társas lét.
2023. nov. 6. 20:59
 12/36 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom, miből szűrted le.
2023. nov. 6. 22:01
 13/36 anonim ***** válasza:
Szerintem eleg jol latod a dolgokat utolag, szoval valo neked a parkapcsolatosdi. Ellenben az ido elorehaladtaval, egyre jobban kene tudni valasztani, nem rosszabbul. Raadasul hazassafig jutottal, tehat a rossz dontesed tovabb tudtad rontani. Csak tippre, de teged jobban befolyasol a masik statusza, mint maga az ember. A volt ferjed is mellenyzsebbol tamogatna, csak gondolom ott is volt egy igen komoly jellemhiba (megcsalas?), amit nem szurtal ki idejekoran, mert nem az emberre fokuszaltal. A joleted magadnak kell megteremteni, tanulj es keress jobban fizeto allast, ma mar nem nehez tobb penzt keresni, sokkal konnyebb, mint a vilagot kicsit jobba tenni.
2023. nov. 7. 08:43
 14/36 A kérdező kommentje:
Nem volt megcsalas. Megkoszonom,ha nem jonnel ide sertegetni.
2023. nov. 7. 11:21
 15/36 anonim ***** válasza:
Szerintem sem fújod fel. Hülyén hangzik, de úgy néz ki a volt férjed egy értelmes ember, hátha ő tud segíteni átvészelni az időszakot.
2023. nov. 7. 13:09
 16/36 A kérdező kommentje:
Vele elettarsak voltunk csak. Azt mondta, ha ugy alakul lakas onerore is segit,de ahhoz nekem is havi 100- 150 ezret kellene felrerakni. Apum segitsegere nem szamolok.
2023. nov. 7. 14:03
 17/36 A kérdező kommentje:
Egyebkent mar gyujtogetek,csak 100 nal tobbet nem tudok felretenni..3.diploma gyogyped.lenne.
2023. nov. 7. 15:30
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem fújod fel átérzem a helyzeted igen ha nem akar változtatni akkor válni kell még ha nehéz is.

Tudom nehéz bölcsnek lenni de próbálj meg ismerkedni talán találsz olyan társat aki megértő és a kislányodat is tudja elfogadni.

Ehhez kívánok neked sok erőt és kitartást.

2023. nov. 8. 16:14
 19/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves 18-as. Jól esett, hogy bíztatsz :)
2023. nov. 8. 21:22
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Bele estél abba a hibába hogy bíztál egy álomba mikor megismerted őt.

Sajnos ez egy rózsaszín köd volt.

Ebből jól kijönni nem tudsz.Itt az anyóssal van a legtöbb probléma.De a férjed is mami pici fia.

Szerintem ha te is orvos lennél(akár egy pl.híres szívsebész) akkor is csak ennyit érnél.Gondolom mami is DRnéni!Sajnos a betegséged is a házasságot ellen szól.

Magad és a gyereked végett főleg az az ésszerű mihamarabb albérlet és válás.

Mielőtt emberileg nem sérültek jobban.Amít te tudsz a legjobban hogy az ember lelke milyen gyorsan sérül és az rossz emlék egy életre megmarad.Minden jót nektek!

2023. nov. 9. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!