Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz░r dolog a válás? Mennyire visel meg?
Figyelt kérdés
2023. nov. 3. 11:22
21/28 anonim válasza:
#18 Jah, csak amit írtál, annak semmi köze hozzám vagy az én helyzetemhez, szóval felesleges volt ideokádnod azt a betűhalmazt.
22/28 anonim válasza:
#21 Hogyne lenne már köze. :D Itt kéretlenkedsz, és traumatizált embereken vezeted le a feszültségedet, miután már kijöttek a nehéz lelki állapotukból. Köpj fel, és állj alá, bohóc.
23/28 anonim válasza:
#22 Ez már kezd nagyon kínos lenni, de a 18-as nem a te válaszod volt. És én nem az a hozzászóló vagyok, aki kéretlenkedik és szarba sem veszi a traumatizáltakat, hanem az egyik traumatizált vagyok.
24/28 anonim válasza:
#23 Én négy választ írtam eddig, csak tudom melyeket. Illetve gondolom, te is tudod.. Provokál itt mindenki mindenkit, egy ember miatt, mire jó ez?..
25/28 anonim válasza:
#23 Amúgy megnéztem ,és igazad van, nem neked címeztem, hanem kettővel "feljebb", csak miközben én leírtam már hozzáírtatok.
26/28 anonim válasza:
#25 Igen, elég könnyű elnézni, meg nyomon követni így anonim, hogy ki mit írt.
27/28 anonim válasza:
Nekem azert lenne szuksegem terapiara, mert nem valtak el. Tizenevesen is mondtam, hogy tulelnem, sot, szinte konyorogtem. Minden nap uvoltoztek egymassal. 5 eve koltoztem el, nincs csaladi esemeny veszekedes nelkul. Legutobb apam egy eskuvon egetett le minket a pialasaval. Nekem semmit nem jelent az egyutt toltott 38 evuk, magam es a testverem ellen beszelek, de nekik ossze sem kellett volna kerulniuk, nemhogy ebbol hazassag es gyerekvallalas legyen. Szivesen elcsereltem volna a gyerekkorom masera, ahol elvaltak a szulok es nem kellett a mindennapos balhet hallgatni.
28/28 Alain Delon válasza:
Én nagyon örültem volna neki, ha a szüleim elváltak volna. Két seggfej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!