Egy pszichologus ram tudna irni? A szuleimnek problemai vannak, nagyon osszetett a dolog es nem tudom megoldani. Nem tudom megoldani, es amig senki nem boldog, ugy erzem en sem lehetek az.15/L
Ezt egy pszichológus sem tudja közvetetten megoldani. Ahhoz, hogy a szüleid baja megoldódjon nekik kell beszélni a szakemberrel.
Egyébként családsegítőnél kérhetsz segítséget, elmész a lakhelyedhez tartozóba és elmondod a problémád. Pszichológus is van. Ha ő nincs is bent éppen, egy ott dolgozó kollégája is tud tanácsot adni és segít hogyan indulhatnál el, vagy ad egy időpontot amikor a pszichológus kollégával találkozhatsz.
A gyerek nem tudja megoldani a szülei problémáit.
Egyébként mehetsz a kerületi rendelőbe pszichológushoz ingyen, vagy az iskolában, ha van nálatok.
De ide is leírhatod.
Látszik, hogy nehéz úgy írni ide, hogy valaki bele ne kössön az emberbe. Tudod, 7-es, a tapasztalat annyit jelent, hogy volt már dolgom hasonló helyzetű fiatallal, ugyanis pszihológia szakon vagyok. A smile pedig vidítás, vigasztalás céljából lett odaírva. Gondoltam ha egy pszihológus nem is jelentkezik, talán egy jövendőbeli, pszihológus is tud segíteni.Néha más az is sokat segít ha az ember valakivel meg tudja osztani, ami a szívét nyomja.
Nem tudom mi alapján titulálsz sebhelyes gyereknek, de igazából ez a topik most nem rólad szól, úgyhogy nem is érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!