Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők, ezen esetekben miért sajnáltatják magukat?
Adott egy házasság.
A férj elfogadható külsejű, normálisan keres, nem hűtlen, nem piás, nem erőszakos.
A neje és annak első házasságából származó gyereke mindenben ki van szolgálva.
A pasi annyit vár csak el, hogy "Teli has és üres puttony." legyen biztosítva neki.
Majd amikor a nő, többedik figyelmeztetésre sem akar szexelni, hetek, hónapok óta nem, akkor miért csodálkozik, ha a férje ajtót mutat neki?
Miért is lenne ő az áldozat???
És miért b@fik ki a gyerekével is?
62. Ha nem volt kedvem szexelni, annak mindig nyomós oka volt,pedig szeretem a tevékenységet.
De amikor el van várva, mint az étel napi szinten, az lerombolja a libidót és csak egy elvégezendő feladatnak fog tűnni.
A kérdezőnek szerintem inkább túl magas az önbecsülése, mert nyeregben érzi magát a párja kiszolgáltatottsága miatt.
Nagyon remélem, hogy a hölgy minél előbb el tud szabadulni tőle és a saját lábára áll.
#68 ööö a felszólítás, fenyegetés nem erőszak? A zsarolás nem bűncselekmény véletlenül? (Itt: utcára doblak gyerekkel ha nem viseled el az erőszakot).
Bohócok vagytok a kérdezővel együtt.
És ilyenek szívják el a levegőt előlünk...
69.-re.
"A zsarolás nem bűncselekmény véletlenül? (Itt: utcára doblak gyerekkel ha nem viseled el az erőszakot)."
Nem. "Házastársi kötelesség" a szex. Ha nem tudja/akarja, folyamatosan, huzamosabb ideig, akkor vagy lépjen ki a kapcsolatból, vagy engedje a párját másik partnerhez!
A logikádat követve, a melóhelyed is zsarol és fenyeget, ha csak bejársz melegedni és netezni, de nem melózol, és majd erre közlik, hogy ki vagy rúgva?
Házastársi kötelesség :DD
Te, szerintem foglalkozz inkább a kakálós, körömgombás, fülpucolós kérdéseddel, ott is leszerepeltél de ott még nincs ennyi válasz :D
72.
" Miért nem zavar, hogy nem élvezi veled a szexet a nő?"
Miért, őt zavarja, hogy nem akartam sem 40 éves lakáshitelt, sem 2 gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!