Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak vagy csaljak? Egyetlen ffi az eletembe, minden elképzelhető jót, energiát, beletettem a kapcsolatba, de viszonzast nem kaptam amióta összeházasodtunk. Egyszer elkezdett csúnyan beszélni velem, amire en is ugyanúgy reagáltam,erre pofont kaptam
Sajnos gyerek is van ebben a kapcsolatban.
Az egyetlen ffi akivel sexeltem eletembe , de most ugy érzem szerelmes kezdek lenni vkibe.
Ha nem csalom meg például, es elválok, de nem jön össze a másik akkor jobb ha maradok ebben a kapcsolatban, mert egyedül egy gyerekkel alberletet ,mindent fizetni csak kínlódás lenne..
De ha megcsalom és összejön a másikkal , akkor konnyebben el tudok válni.
Amúgyis amióta megkaptam a pofonom annyira kiábrándultam belőle, igaz pár hónap már eltelt azóta, de már nem az igazi köztünk.
32 vagyok, mindig hűséges voltam, de most úgy látom nem lehet jól elválni(hogy ne legyen szerződés, belőle, ugyis en leszek a szemét)
Ha válunk úgyis alám fog tenni.
Vagy várjak amíg el tudok költözni es akkor adjam be a válást?
Lesz jobb munkahelyem is, amiből jobban fogok tudni lépni.
DE félek hogy ez a srác nem vár annyit, akkor már mindegy nekem, igyis úgyis szar lesz.
Nyilván nem biztos hogy összejön, de legalább megpróbálom.
Most kellene lépjek, nem akarom elrontani az életem
Ez nem megcsalás. Nem vagytok 1 dinamizmus. Nem vagyok 1 szentség. Isten szemében nem vagytok házasságban, vagy 1 pár. Tiszteld magad jobban, mintsem félj mindenféle dologtól és tegyél az ellen, ami és amikor rossz neked. A pofonos történet is.. Rossz neked, már nem bírod ezért visszaadod, erre még rosszabb neked.. és...? és mi? És semmi. Nem teszel a boldogságodért. Ez a legnagyobb baj az egész életedben. Dühös vagy magadra, mert semmit sem tettél eddig magadért, és akiért tettél is, azok észre sem vették. Megkérdezhetem, hogy mikor jössz te a képbe? Melyik az a pont, amikor elkezded végre a saját örömödet is nézni, a saját életeddel is foglalkozni? A kérdés is jaj anyagi izé, meg jaj hogy oldom meg. És magadat mikor óhajtod megoldani? Amikor már az unokáid is felnőttek és félig a sírban vagy? A szív és előbb önmagát látja el vérrel, utána a testet. Ha te nem vagy egész, és teljes, hanem egy dühös életet élsz, ami amúgy is más, mint akarnád, és még másabb, mint amire vágysz és szükséged van.., hogyan lesz így jó bárkinek valaha?
Vannak fontos és lényeges dolgok. Az, hogy hogy oldod meg majd az anyagiakat, csak fontosak, és nagyon nincsenek még. Nem létezik. Majd akkor megoldod, mert hidd el, meg fogod oldani, ha egyáltalán úgy alakul, hogy meg kelljen. De a lényeges dolog az itt van, most, és ez számít igazán. Azzal foglalkozzál végre. Hogy kitörj az önelnyomásból.
12#
Nagyon jókat írtál, többször is elkell olvasnom, mert sokmindenre rávilágítottál!
Főleg arra hogy vegre magammal is torodjek mert tenyleg mindig mást tettem előrébb az eletembe.
Nagyon szépen köszi hogy írtál választ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!