Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 120. 000ft gyerektartás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

120. 000ft gyerektartás? Elképzelhető két kisgyermekre?

Figyelt kérdés
óvodás és kisiskolás korúak, eddig sem fizettem sokkal kevesebbet... és mellette is támogattam őket. a volt feleség a hiteleit nem tudja törleszteni és rajtam akarja azt is bevasalni. létezik olyan eset ha a gyerekek egészségesek és a feleség dolgozóképes hogy ennyit megítéljenek?
2010. jan. 26. 19:52
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
86%

Ennyi a nettó fizetésed fele????

Csak mert kb. ennyit szokás két gyerekre megítélni.

Ha anya nem tudja fizetni a nagy lakás rezsijét, lehet érdemes lenne kisebbre cserélni.

2010. jan. 26. 19:56
 2/48 anonim ***** válasza:
79%

Egy gyerekre a nettó fizetés 20-25%át szokás megítélni.

Szerintem sürgősen keress ügyvédet és konzultáljatok, mert gyanúsan továbbra is belőled szeretne élni az exed.

2010. jan. 26. 19:58
 3/48 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, ez már felér egy fizetéssel kb. Nem hiszem, hogy ennyit megítélnek, mivel az egy dolog, hogy a fizetés százalékában ítélik meg a gyerektartást, de ha az irreálisan magas összeg lenne a gyerekek szükségleteihez képest, akkor kevesebbet ítélnek meg.
2010. jan. 26. 19:58
 4/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez már nagyon sok.Azért ne hagyd már magad kicsavarni..
2010. jan. 26. 20:03
 5/48 anonim ***** válasza:
50%
Én 36 ezret kapok a két kicsi után... és semmivel nem segít a volt férj :( Van, hogy mégcsak el sem jön meglátogatni őket, hónapokig nem kíváncsi rájuk.
2010. jan. 26. 20:14
 6/48 A kérdező kommentje:
köszi. van ügyvéd, csak kíváncsiskodtam.... szerintem indokolatlanul sok, bármennyi is a fizetésem. a gyerekeket sokat elviszem és a gyerektartáson felül támogatom. most harmadik gyermekem születik, talán ez fáj?! lehetetlen ennyi pénzt elkölteni értelmesen 2 ekkora gyerekre, és neki is hozzá kéne tennie és én is veszek havonta még ezt-azt, amire szükségük van.
2010. jan. 26. 20:18
 7/48 anonim ***** válasza:
45%

Mennyi a fizud?

100000Ft-ot szemrebbenés nélkül megítélnek a bírák,ha jól keresel,hisz anyuka nyugodtan hivatkozhat rá,hogy a gyerekek a házasság alatt kifejezett jómódban éltek és ez miért is változzon meg a válás miatt,amennyiben neked nem jelent túlzott kiadást.

2010. jan. 26. 20:20
 8/48 anonim ***** válasza:
55%
Szinte biztosra veszem,hogy a harmadik gyermeked születése is fáj.Pláne,ha ennek tudatában szeretné a volt nejed a hitelét rajtad bevasalni.Ekkora összegű gyerektartásról én még csak nem is hallottam.És az,hogy az mellett veszel a gyerekeknek ezt-azt,főleg elég kéne hogy legyen,békén kéne hagyjon téged,és megbecsülnie.Mondom én ezt nő létemre,nekem is vannak gyermekeim.Látod,az előttem szóló is azt irta,hogy két gyerekre kap 36ezret,az mellett semmit. És ez nagyrészüknél így van,az elvált családanyáknál..
2010. jan. 26. 20:24
 9/48 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ, hogy mennyi a fizetésed. Én láttam már gyermekenként 100-100 ezer ft. megítélt gyerektartást is. Igaz, ő volt a főnök a cégnél..
2010. jan. 26. 20:26
 10/48 A kérdező kommentje:
magas a fizetésem, de nem milliós kategória, csak azon ritka cégnél dolgozom, hogy be vagyok teljes bérrel jelentve.... ha ezt megkapná, az ő fizetésével együtt és családi pótlékával majdnem ugyanannyi jutna a két háztartásra... úgy hogy itt két felnőtt van és még egy gyerek és természetesen a két gyermekre is költünk a gyerektartáson felül.... hiszen sokat nálunk is vannak. én is csodálkoznék....
2010. jan. 26. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!