Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 120. 000ft gyerektartás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

120. 000ft gyerektartás? Elképzelhető két kisgyermekre?

Figyelt kérdés
óvodás és kisiskolás korúak, eddig sem fizettem sokkal kevesebbet... és mellette is támogattam őket. a volt feleség a hiteleit nem tudja törleszteni és rajtam akarja azt is bevasalni. létezik olyan eset ha a gyerekek egészségesek és a feleség dolgozóképes hogy ennyit megítéljenek?
2010. jan. 26. 19:52
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
21%

15.18:

Ne strapáld magadat!Tudod ezek azok,akik tescos kaján élnek,kínai ruhába járnak,szórakozásuk,meg művelédősük a net.

Szerintük a színház,a különtanár,a sport mind rongyrázás,felesleges.

2010. jan. 28. 19:42
 42/48 anonim ***** válasza:

Lehet magadból indulsz ki utolsó. :)

Képzeld főiskolát végeztem, nyelvet beszélek és jó állásom van és nem havi százezreket költöttek csak rám a szüleim mert nem volt. Tudod a földön kellene maradni és nem csak elvárni és követelni!

2010. jan. 28. 20:04
 43/48 anonim ***** válasza:

15.18 vagyok, nem csak elvárok és követelek. Nem tudom, ezt miből gondolod.

Keresek nettó 400-500.000 körül, mikor dolgozom (most gyed). És a férjem is. Legálisan, alkalmazottként, adózva.

És váláskor nem értékelnék 20.000 Ft/gyerek összeget...

Tudom, menjek orvoshoz és kérjek elnézést, hogy élek...

2010. jan. 28. 23:46
 44/48 anonim ***** válasza:
Én értékelnék annyit is. A semminél, amennyit most kapok, jóval több lenne.
2010. jan. 28. 23:51
 45/48 anonim ***** válasza:

20.04:

Azt nem értem,ha ténbyleg olyan jól keresel,akkor hogy nem érted meg,hogy nekem pl igenis reális,hogy nagyon sokat költök a gyerekekre.Mert megtehetem.

Mi az,hogy szálljak le a földre?Ezentúl járjanak gagyi ruhákba,egyenek zsíroskenyeret,meg az utcán lézengjenek edzés helyett?na nekem ez a nem valóság.

Sajbnálom,hogy neked ezt a szüleid nem tudták biztosítani,de azért nem kellene olyan megkeseredettnek lenned,hogy más gyerekektől! meg sajnálod,hogy megkapják.Mert ez is valóság.Nálunk.

2010. jan. 29. 14:21
 46/48 A kérdező kommentje:
látom jó kis port kavartam a kérdésemmel..... ha nálunk is az lenne a helyzet mint nálad utolsó akkor én sem sokallanám a 120.000ft-ot.... de te dolgozol és a gyerekekre költöd. nálunk más a helyzet, az anya nem a gyerekekre költi és a hiteleit finanszírozza belőle. én sokallom óvodás korú gyerekekre, úgy hogy előtte sem költöttünk rájuk ennyit. még nincs edzés, sem extra kiadás, de ha mégis van, akkor azt a gyerektartáson felül fizettem is. ez egy örök vita. de azért ne marjátok egymást :), mintha csak magunkat hallanám.
2010. jan. 29. 14:32
 47/48 anonim ***** válasza:

14:21 nemis Rád gondoltam, amikor a válaszaimat leírtam.

Az, hogy valaki meg tudja engedni az nem baj! Sőt!

Szerintem azzal van a baj, hogy ha valaki a válás után mindenáron ragaszkodik azokhoz az anyagi körülményekhez, amik a válást megelőzően voltak.

Átlagon felüli anyagi helyzetben, valóban "elvárható" apukától, hogy olyan összegben támogassa a gyerekét vagy gyerekeit, hogy ne érezzék a változást.

Viszont az a véleményem, hogy átlagos anyagi körülményekkel rendelkező apukától nem lehet és nem is szabad elvárni, hogy ugyanannyit adjon, mert valaiből neki is meg kell élnie, neki is fent kell tudnia tartani magát. A fizetése ugyanannyi viszont kétfelé "teljesítsen"?

Lépten nyomon ezt próbáltam leírni, de kaptam a Tescos kaját evőt (ami nem tudom miért baj), és a kínai ruhásat...

Én is csak a saját példámból tudok kiindulni, ahol az ex 70ezret követelt a férjemtől és hisztizett, hogy a havi 30ezer kevés gyerektartásra. A férjem teljesítménybéres. Értsd havi 90ezer fix + amit sikerül hozzákeresnie, összesen havi max 150ezer. A mai gazdasági helyzetet nézve, vagyis, hogy vagy van munka vagy nincs, az utóbbi időben leggyakrabban a fixet hozza haza, amiből megy a gyerektartás. Ha nem lenne az én fizetésem, komoly gondban lennénk a havi 60ezerrel.

Tudod én ezekre a helyzetekre gondoltam és nem arra, ha valaki havi szintem 1,5milliókkal szaladgál, mert az tényleg mindent adjon meg!

2010. jan. 29. 15:25
 48/48 anonim válasza:
0%

Én véleményem: az apa mindenkori jövedelméből letiltásra kerüljön a gyermektartás. ennyi.

Az exem 17 %-ra alkudta a gyerektartást. És ha havi félmillát keresne, az sem érdekelne. Tiltsák le, és kész.

2010. jan. 29. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!