Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás babával ?
Sziasztok .
Valaki vált már el pár hónapos babával ? Mik a tapasztalatok ,hogyan lett megoldva a láthatóság stb?
Jelen. Bár kb. 1 éves volt amikor kezdődött a procedúra, és 2 mire kimondták.
Mondjuk a választólista értelmét nem látom itt.
Gondolom nem a láthatóságra gondolsz, mert az azt jelenti, hogy kukás mellényt (láthatósági mellény) adsz a gyerekre.
Ha jól sejtem láthatásról van szó, mi meg tudtunk 2 hetente 1 napban egyezni.
Nem a ffi szoptatja. A babat az anyaszokta etetni,anyamarad vele cseden például.
Nyilván az anyaval megy a gyerek babaként
És az apa mit csinál? Megy elejteni a mamutot, míg anya babázik, később meg bogyókat gyűjtoget? 😅
Én ismertem apát aki otthon maradt gyeden annakidején, csak akkor még ez olyannak számított primitívebb körökben mint melegnek lenni.
(Az "anyaszokta", és "anyamarad" szavakat nem ismerem)
8akkor nehez eset vagy ha nem tudod kilogikázni a szavakat.
Mert így nyilván mindenbe belekotsz nehez egyutt lenni vkivel akinek nem forog jol az esze. Nem azért de tenyleg igy van 💯
9 Egyrészt nem kilogikázni akarom, hogy mit akarhatott a másik közölni, hanem elvárom, hogy ha én megtisztelem a másik felet azzal, hogy rendesen írok, elvárom viszont is ezt.
Ez érvényes az ékezetek használatára is.
Három féle ember nem használ:
- az igénytelen
- a buta, aki képtelen a magyar nyelvet telepíteni
- lusta, aki rest az alt+shiftet lenyomni
Nem azért de tenyleg igy van 💯
P.S. Te is inkább a fakanál lehetsz a késtartóban, ha csak az utolsó zárójeles mondatom ragadt meg, a többit előtte meg nem sikerült értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!