Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenne a jobb megoldás: nyitott kapcsolat vagy válás?
Imádom, amikor lebuknak a kamusok, de rezzenéstelenül próbálkoznak tovább. Jár a keksz az elszántságért.
De legalább valami megosztó témát dobnál be. Ilyen "jajj megcsaltam a párom mit tegyek" sok van.
Ha mondjuk a faszi csalt volna meg téged a nyaralásán, az már izmosabb lett volna, jobban lehetne rá köpködni. Esetleg egy kis csavarként kiderülhetne, hogy a barátjával csal minden évben az ő közös kis nyaralásukkor. Persze ez is elég klisé.
"mert így derül ki, hogy az elején többször visszautasítottam."
És ez miért lényeg? Sokat nem jelent, hiszen csak alá feküdtél, vagy fölé. Ettől nem leszel erkölcsösebb, hogy egy ideig próbálkoztàl ellenállni a jellemednek.
Nem értem miért bántjátok a kérdezőt. Kérdező, ha a szeretőd akar téged és nálad van a döntés akkor döntened kell. Valószínűleg nincs jó döntés. Ezt mondta az én nős szeretőm is annak idején. Ő nem tudott lépni pedig szeretett. Nem tudta elképzelni úgy az életét, hogy a gyerekei nem vele egy házban vannak. A feleségét is szerette, csak az izgalom, a szenvedély hiányzott neki. Sok kérdést kell feltegyél magadnak. Végig kell gondolnod fejben, hogy milyen lenne az új életed. Mi hiányozna a régiből.
Én tudtam anno, hogy velem a "pasim" nem lenne boldog csak ideig óráig míg tartanak a mézes hetek..
A pasidnak nincsenek gyerekei, vajon ő megértene a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat, vajon tényleg a lelki társad vagy vele is jönnének a szürke hétköznapok. Másfelől vajon, ha elengeded nem fogod-e örökre bánni. Nehéz nagyon. Mindenesetre sokáig nem érdemes húzni mert rámegy az ember.
Én csak akkor szólnék otthon, ha eldöntöttem, hogy új életet kezdek és ki is tartok emellett.
8as voltam
Hiába szövegelnek az emberek a szexuális szabadságról meg a nyitott kapcsolatról, mindenkinek fáj a megcsalás, és féltékenységi rohamot kapnak, ha a párjuk a másikkal kufircol.
Érdemesebb egyben tartani a házasságot szerintem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!