Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukák! Mi a sztoritok válással kapcsolatban?
Mi miatt döntöttél úgy, hogy inkább egyedülálló anyukaként folytatod?
Nehéz volt? Tudtál segítséget kérni?
Mi volt az utolsó csepp a pohárban?
Apa mit szólt a dologhoz? Jelenleg, hogy viszonyultok egymáshoz?
A gyermeke(i)d hogy viseli(k)? Mennyi idős(ek) volt(ak), mikor elváltatok?
Rádtalált újra a szerelem?
Érdekel minden egyes kis részlet, hogy ki hogy élte meg/át a válását és hogy a gyereken mit láttatok.
Nálunk eleve viharosan kezdődött a kapcsolat, és a gyermekvállalást követőén csúcsosodtak ki a problémák.
Még a családsegítősök is megjegyezték, hogy ez közöttünk soha nem volt egészséges és egyenrangú dolog.
A tavaly nyár egy pokol volt, egy fedél alatt éltünk több,mint egy évig, majd ősszel inkább hitelt igényeltem és elköltöztem a kisfiunkkal. Mérni lehetett a különbséget, sokkal nyugodtabban teltek ezután a napjaink is. Akkoriban egy szuper állásom volt, jó fizetéssel, így nem is volt kérdés, hogy lépjek e.
Decemberben váltunk el, azóta anyagilag úgymond küszködés (mivel év elején fel kellett mondanom), és jelenleg elég szar a fizum...
Segítségem nem nagyon van, tulajdonképpen hónapok óta csak a leges legszükségesebb dolgokat tudom megvenni.
Az utolsó csepp amúgy az volt, mikor leköpött, bár már előtte sem voltunk együtt, de ez tette végleg visszafordíthatatlanná az egészet. Azóta sem bánom amúgy, egy percig sem.
A kisfiam 4. szülinapja előtt, épp Mikulás napján mondták ki a válást...
A volt férjemmel hullámzó a kapcsolat, van, mikor hetekig normális, aztán egyszer csak lekurváz a gyerek előtt.
Ő egyébként megszokta, hogy hol anyával, hol apával van, vitát nem nagyon hall, mert nem is hagyom. Igyekszem vele minél többet beszélgetni a helyzetről.
Szerelem?
Van valaki, aki iránt érzek valamit (és igyekszem mihamarabb kiverni a fejemből őt), mert a jelenleg fennálló problémák a jövőmet nagyban befolyásolják, így most nagy luxus a szerelmi bánat :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!