Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás kilátástalan helyzetben?
Nem szeretnék bántó üzeneteket,mert egy csodálatos párost alkottunk.
Akartuk az esküvőnket,akartuk a kisbabánkat aki lassan 2 éves.
Valami kisiklott ,fogalmam sincs hogy mi de rengeteget veszekszünk a férjemmel.
Ez senkinek nem jó,másrészt rettegek mert ha erre kerülne sor biztos az éhhalál(sajnos anyagilag is függők tőle)
Viszont lépnem kell,mert belül azt érzem hogy nincs még egy ilyen undoritó rossz anya mint én aki ennek teszi ki a gyermekeit.
Volt olyan akinek sikerült nulláról újrakezdeni?
Innen nem fogsz tudni talpra állni egyedül. Eleve nem keresel annyit, hogy el tudj menni akbérletbe és eltarts egy gyereket. Vannak szervezetek, mint pl a Nane, de ott a várölista legvégén leszel, a bántalmazott nők után.
Egyelőre próbáljátok meg rendezni ezt az egészet, hogy kevesebb legyen a vita.
Az egyetlen járható út addig, ha tiszta vizet öntötök a pohárba, hogy ennek a hazasságnak mi lesz a jövője. Azt a férjed se gondolhatja, hogy így ki lehet bírni örökké. Ha vége, akkor lehet együtt kalkulálni, hogy mennyiből és hogy tudtok megélni külön.
Sajnos gyakori, hogy a férj akkor ilyen, hogy egy pohárból is világháború lesz, amikor megcsal. Főleg akkor, ha a szerető már zsarolja a válással, de titeket, főleg a saját gyerekét, mégse tehet utcára, patthelyzet. Ebben az esetben is jobb felkészülni, hogy idővel kénytelen leszel egyedül megoldani, mert ő fogja beadni a vàlást.
Szerintem, ha a római katolikus egyháznál nem jársz sikerrel - akkor még vannak történelmi alapon működő vallási gyülekezetek!
Evangélikus és református. Bibliaórákat hittantanárok, lelkészek szoktak tartani. Szeptembertől újraindul az Élet.
Védőnő nem jár ki hozzátok? Gyermek háziorvos és asszisztense mit mond? A szorongásotokat a kicsi egészen biztosan érzékeli.
Ui: szektákhoz nem vagyok hajlandó társulni! (Intuitív képességeim révén érzékelni szoktam elég hamar a legkisebb becsapási szándékot is.)
Hulla fáradtak vagyunk igen ,de nem ezen veszekszünk hanem kb mindenen,ha egy pohár fejjel lefelé van és nem felfelé azon is.
Dehogynem ezen veszekedtek, csak tudat alatt. Hulla fáradtak vagytok, a pihenés hiánya a legrosszabbat hozza ki az emberből. Ha szüleid nem segítenek, akkor fizetett segítség kell. Nem ezen kell spórolni. Nem kell majommamának sem lenni, és nem is kell a gyerek rabszolgájává válni, az nem a gyerek érdeke, ha rámegy a családja a kimerültségből adódó konfliktushelyzetekre. Üljetek le őszintén beszélni, lazítani, vádaskodások nélkül, hogy kinek mi hiányzik. Nem szégyen!
A fáradtság, az évek óta tartó kimerültség az pont hogy ennyire feszültté tesz, hogy teljesen lényegtelen apróságokon is veszekedtek. Ezzel nehéz mit tenni, ezen csak túl kell lenni.
Nem tudom milyen a gyerek természete, a miénkkel lehet programokat csinálni, még kisebb túrákat is bír, a strandot meg imádja. Jó persze nem olyan pihentető mint kettesben, de jobb mint otthon ülni. Illetve ha már bölcsis, kell egy kis önállóságának lennie.
Meg mondod hogy az alvás kritikus. Én inkább alszok vele a földön egy matracon, minthogy állandóan keljek. Így sem a legjobb, mert többször felébreszt, de gyorsabban visszaalszok mintha ki be járkálnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!