Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mi a legjobb ötlet ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A történet úgy kezdődik hogy a barátnőmnek van egy gyereke nem tőlem. Eleinte nem zavart, de szép lassan kiderult hogy annyira nem klappolunk. Szakítottunk, majd elkezdett azzal fenyegetőzni h öngyilkos lesz. Adtam ennek még egy eselyt, mert nem akartam hogy valamit tegyen magával. Lefekudtunk és kiszakadt a gumi... Most pedig nem jön meg neki. Mostanra már csak azért vagyok vele, mert én okoztam ezt és nem akarom szarban hagyni. Mit kezdjek most? Nem hiszem hogy működni fog köztünk, bármennyire is erőltetem magam erre a kapcsolatra. Már az öngyilkosság gondolata is foglalkoztat. Úgy érzem ezzel teljesen tönkre fog menni az életem.

2021. febr. 1. 03:22
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Hihetetlen kamu sztori. Jobb nem lett?
2021. febr. 1. 03:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Legyünk együtt öngyilkosok.
2021. febr. 1. 04:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, csak késik neki.
2021. febr. 1. 05:45
 4/7 Angel3000 ***** válasza:
Kedves kérdezô! Nem kell egybôl ennyire megijedned, hogy öngyilkossàgra is gondoltàl! Ez a nô nagyon meg akar téged kaparintani, ezért talàl ki mindent. Nem is biztos, hogy terhes! Vidd el orvoshoz, hogy tényleg beigazolòdjon az àllitàsa! Ha nem terhes, akkor szépen lassan köszönj le tôle! A leiràsod alapjàn nincs értelme tovàbb foglalkozni vele!
2021. febr. 1. 09:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Miert is nem a donteseid utani felelossegvallalas nem jut eppen eszedbe? Felnott vagy mar? Nem latszik. Amugy meg szerintem is kamu, eleg verszegeny ez a hetfoi felhozatal.
2021. febr. 1. 10:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Vegyetek fel CSOK-ot!
2021. febr. 1. 13:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2021. dec. 19. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!