Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilátástalan helyzetben vagyok, van még esélyem új életet kezdeni?
30 éves férfi vagyok és depresszióval küzdök, félek az elköteleződéstől, ha komolyabbra fordulna egy kapcsolatom megszólal a pánik gomb és elmenekülök.
Nemtom, talán az az oka, hogy a családomban rengeteg a veszekedés és a feszültség, és ez a példa elrettent. Illetve a szüleimnek nem volt ideje velem túl sokat foglalkozni, mert van 2 nagyon problémás testvérem és minden energiájukat ők emésztik el mind a mai napig, én már rég elköltöztem tőlük,de azért nyomot hagyott bennem. Meg hát elég sok hozzám közel álló személyben kellett csalódnom-
Az utóbbi időben vettem észre magamon, hogy nem érdekel semmi, teljesen elvesztettem motivációmat, van hogy hetekig nem mozdulok ki a lakásból és még az ágyból sincs kedvem fölkelni. Úgy érzem, senkit nem érdekel, hogy mi van velem és teljesen mindegy, mit csinálok, úgyse számít semmit. Home office-ból dolgozom, azt letudom, azt ennyi.
Szeretnék új életet kezdeni, jelentkeztem terápiára is. Valahogy ebből a kilátástalanságból akarok kikeveredni. Illetve vágyom rá, h megtaláljam a társam,csak nem tudom, le tudom e győzni magamban az elköteleződéstől való félelmemet, illetve képes leszek e valaha bízni valakiben.
Tudom, hogy nagyon nehéz lesz, de akaraterő annyi még van bennem, hogy küzdjek érte.
Hallgasd meg inkább ezt, hátha jobb kedved lesz tőle :)
Nem mondod! Én erre szoktam betépni!
:) Kiiirály
-Ő
-Hidd el a betépés is segített volna!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!