Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelentetted be, hogy válni szeretnél, mit reagált rá a másik fél?
Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 13:08
21/23 anonim válasza:
9-es, nálam is ez volt. A volt feleségem (részben emiatt is kacsintottam ki érzelmileg stb.), beleszart abba, hogy többször jeleztem, hogy nem jó nekem így a kapcsolat. Kb csak kritizált, a szex kb. kötelesség volt.
Aztán amikor közöltem hogy 1,5 év különlét (ami önmagában egy jel volt hogy nem jó ez így) után válok, hogy őt ez meglepi és hogy pont most kezdett el közeledni újra.
(20-as vagyok)
22/23 anonim válasza:
Utolso, wtf. Masfel ev! kuloneles utan mit kell ezen meglepodni, hogy valni akarsz? De most komolyan, ez hogy nem lehet eleg egyertelmu?
23/23 anonim válasza:
Hát neki nem volt az... én is meglepődve olvasom at itteni történeteket, hogy nem ritka jelenség, hogy a másik felet "váratlanul éri".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!