Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelentetted be, hogy válni szeretnél, mit reagált rá a másik fél?
Nálunk aránylag adta magát a helyzet, olyan igazi filmes lebukást tolt a kolleginával 😅
Ha jól emlékszem, kb annyit mondtam, hogy asap kotródjanak a házamból, elég világos volt minden érintettnek, hogy mik a hosszabb távú elképzeléseim a kapcsolatot illetően.
5) tényleg ez a leggyakoribb forgatókönyv.. ezerszer szóltam, kértem, javasoltam én mindent, szépen, csúnyán, mindenhogy, lepergett róla. Mikor egy nap betelt a pohár és fogtam a cuccaimat, mélységesen le volt döbbenve, hogy hát neki fogalma sem volt, hogy bajok vannak. Meg hogy adjak neki esélyt a változásra.. adtam addig 8 évet.
Csomó férfi ilyen, csak akkor veszi minimálisan is komolyan a párja igényeit, mikor már kihúzták a lába alól a talajt.
Utolsó, ne hibáztasd magadat. A férjed elnyom, zsarol, manipulál. Az én volt férjem a mai napig ezt csinálja, nálunk is volt gyerek, és nem bántam meg a döntést! Egy életed van, és ne érdekeljen, ki mit gondol...
A férfiak zöme egy lúzer nő nélkül, és csak amiatt kapaszkodnak belénk, mert a nagyrészük (tisztelet a kivételnek!) életképtelen...
15 en ezen atmentem csak másképp.
En adtam meg eselyt a házasságunknak.
Gondoltam mindent meg lehet javítani, jobbá tenni.
Ezután született egy gyerek.
Meg sokkal rosszabb lett minden mert minden munka rám marad es nagyon sírós baba volt.
Tudom nagy hülyességet tettem, de egyerdekes dolog történt a gyerek körül:
Amióta megvan vele kapcsolatban a legjobb dolgok történtek, ilyenkor mintha azt mutatna a fentvaló hogy az ő születése meg kellett történjen. Véletlenszerűen a legjobb orvoshoz kerültünk, a legjobb védőnőhöz, a legjobb bolcsibe, a legjobb gyereknevelokhoz, es a ruhakat csodaszeruen folyton kapjuk, neha szep dolgokat is olcsón tudok neki megvenni.
Azóta lett olyan munkahelyem is amilyenről mindig is almodtam, a leges legjobb fonokkel es fonokasszonyal.
Ráadásul az az almom is megvalosult véletlenszerűen hogy egy olyan oktatasra tudtam beiratkozni amilyet mindig is kerestem, de nem találtam, egy anyuka mondta el ezt a lehetőséget.
Mindez lehet ez egy visszajelzés fentről hogy neki meg kellett születni?
Mert azóta szinte csodaszeruen jó dolgok történtek velem .
Na de visszatérve a kapcsolatomra, minden a feje tetejére van allva nálunk, mert a 100dik esely és próbálkozás után nem akarom többé megjavítani a kapcsolatot.
Belefáradtam , szeretnék majd válni, de pillanatnyilag nem tudok sajnos , varnom kell amíg levizsgázok, mert az anyagi háttér nincs meg megfelelően, egyéb segítségem se nincs az országból az egesz csaladom mar evekkel ezelőtt elköltözött.
Tehát nem érdemes eselyt adni annak aki úgysem értékeli az esélyét, es aki az első eselyel nem kezd semmit a továbbiakban is ugyanaz az ember marad.
Én hiszek benne, hogy nincsenek véletlenek. Nálam valamiért egy olyan férfi lépett be a képbe, aki a férjem totális ellentéte. Csendes, nyugodt, megértő. Sok mindenben felnyitotta a szemem. Ha nem lesz köztünk semmi komolyabb, akkor is örülök hogy Őt megismerhettem. Egy ajándék az életemben.
Nálad a baba elterelte a figyelmet, és adott neked annyi pluszt, amivel teremteni tudsz magad körül. Remélem úgy alakul az életed, hogy továbbra is valahogy előteremtődnek azok a dolgok, amik a boldogságodhoz kellenek.
1,5 éve külön költöztem akkor már, csak a gyerekek miatt mentem haza napközben. Aztán tavaly ősszel megismertem egy lányt, akivel többet akartam, másnap leültem és elmondtam, hogy válni akarok. 12 évet voltunk házasok, de előtte is már 2 nagyobb hullámvgy volt és háromszor is másba voltam szerelmes, mielőtt egyáltalán elköltöztem volna.
Nem akarom menteni magam, én voltam a "szaralak", de utólag így jó mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!