Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik egy másik fél miatt hagyták el a feleségüket/férjüket, ott mióta tartott a dolog?
Nem vettem észre, mert bíztam benne, hittem neki. Nem volt nehéz dolga, mert kollégák voltak, napi 8 órában együtt voltak, és még alibi se kellett hozzá. Ők három szakban dolgoztak, én nappalosban. Amikor délutánosak voltak, akkor délelőtt simán tudtak találkozni. Nem hívogattam a munkahelyemről, hogy otthon van-e. Utólag derült ki, hogy volt amikor a szerető kocsijában szexeltek, aztán elvitte a buszmegállóba, hogy elérje időben. Én csak annyit láttam, hogy ugyanúgy száll le a buszról, mint mindig.
Otthon se volt más változás, csak elkezdett ingadozni a hangulata. Hol az is idegesitette, ha a közelben vagyok, hol meg ölelgetett, hogy mennyire szeret, sose hagyjam el. A szex talán még több is lett, mint előtte.
A telefonjában nem kutakodtam, nem kísérgettem, minden perccel el tudott számolni. Nem volt klasszikus gyanús jel.
A lebukás volt érdekes. A két cég dolgozott együtt, így pár hétig bejártam hozzá a munkahelyére. Ott ugyanolyan velem, mint otthon: puszik, ölelgetés, így szeretlek, úgy hiányzol. Aztán ezen bukott ki a szerető, hogy ezt az orra előtt csinálja, és lebuktatta.
Vagy nagyon naiv az aki nem veszi észre, vagy csak egyszerűen nem akarja észrevenni vagy nagyon megbízik a másikban.
Az utolsón a bizalomon már sokat gondolkodtam. Vannak a színészek, akik eljátszák, hogy szeretnek pofátlanul és képesek 2 nőnek is adni a szépet.
De...az ember sokszor magából indul ki. Tehát ők nem csalnának és teljesen elvannak a kapcsolatukban (a langyos fosban is), a társuk pedig csendben tűr és idővel félremegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!