Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi van annak a fejében, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van annak a fejében, aki nem hiszi el, hogy válás lesz?

Figyelt kérdés

Többször mondtam már neki, hogy válni fogok, 2 hónapja megmondtam neki, hogy költözzön el június végéig, de csak röhögött és nyomkodta tovább az egerét. Egyszerűen nem értem, hogy mi van az agyában. Most meghívta hozzánk a rokonait 2 hétre anélkül, hogy engem megkérdezett volna. A lakásunkban csak nekem és a testvéreimnek van tulajdoni hányadunk, neki nincs. Őket megkérdezte, hogy jöhetnek-e a rokonai, engem nem, csak bejelentette, hogy meghívta őket. Mondtam, hogy nekem ez nagyon kellemetlen, így is nagyon zsúfolt a lakás, én eleve a hallban élek a kisgyermekünkkel, nulla magánszféra, csak neki van saját szobája, meg még egy tároló szoba, szóval nem akarom, hogy ott lakjanak 2 hétig. Ennek ellenére csak közölte, hogy jönnek és vagy segítek helyet csinálni nekik vagy kidobálja a dolgainkat, hogy legyen hely, ő meg beköltözik hozzánk. Mondtam neki, hogy ebben ő engem nem kérdezett meg és a kérésem is ignorálta, hogy aludjanak máshol és hogy nem is értem, hogy merte ezt megcsinálni.

Mire azt mondta, hogy jaaa, ő azt nem vette komolyan, besorolta az olyan “hülyeségeim” közé, hogy válni akarok, meg költözzön el!

Egyszerűen nem értem, mi van a fejében, teljesen komolyan mondtam mindkettőt. Oké, egy évig csak mondtam a válást, de most már a keresetet fogalmazzuk az ügyvéddel. De azt meg miért ne mondtam volna komolyan, hogy költözzön el? Semmit nem segít semmiben, csak videojátékozik egész nap, nem lehet kérni tőle semmit, mindenen felkapja a vizet, nem lehet vele két szót se váltani, bunkó, s amikor mondom, hogy na helló, akkor azt hiszi, hogy csak viccelek?!

2023. júl. 5. 23:54
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Pont a héten írtam alá egy bérleti szerződést, én megyek el a gyerekkel, mert nekünk így biztonságosabb, mint a férjem hangulatingásait élvezni még bizonytalan ideig. Csak az albérletpiacon tökmindegy a biztos anyagi háttér, jó munkahely, magasan kvalifikáltság: ha kisgyereked van, akkor mindenki előtted van. Ezt tanultam meg ennyi idő alatt, meg hogy gerincük sincs a tudomásomra hozni, hogy nem vagyok az álombérlőjük, csak az ígérgetés, jópofizás megy. Volt egy fiatal csaj, a saját lakásukat hirdette, mondom kisgyerekkel mennék: hát sajnos az nem jó, ők egy fiatal párt várnak. Mondom: akik majd oda szülnek gyereket? “Hehe, reméljük, nem!” - mondja. Mondom, hogy a félreértések elkerülése érdekében akkor töröljék a játszóteres fotót a lakásképek közül és írják bele, hogy meddő fiatal párok jelentkezését várják…
2023. okt. 24. 17:01
 32/41 anonim ***** válasza:

Kezdésnek nem mondogatni kell, hanem akkor benyújtani a papírokat. Nem is értem, miért nem tetted eddig? Én sem vennélek komolyan, ha hónapok óta csak fenyegetsz vele.

Meg akkor menj a rendőrségre és rakasd ki a szűrét jogilag is.

2023. okt. 25. 10:41
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Te se vagy normális, hogy ahelyett hogy ami jogilag megillet, kiállnál, inkább te költözöl el. Eléggé komfliktuskerülő vagy, nemde? Kicsit gondolkodj el. Te élsz a hallban, csak mondogatod, hogy elválsz és nem érted, miért nem veszi komolyan a férjed. Mert én megértem a férjed ezek után, hülyének nézhet, mert inkább elrohansz a konfliktus elől és szó szerint kidobsz még egy csomó pénzt, ahelyett, hogy benyújtod a válást és kirakod a seggét a rokonaival együtt.
2023. okt. 25. 10:44
 34/41 A kérdező kommentje:
Pont a konfliktusokból és a primitív agressziójából van elegem, nincs kedvem a bosszújának kitenni magunkat, amíg felfogja és összecuccol. Igen, van egy pont, ahol már nem veszem fel a kesztyűt és nem kapcsolódom be a brazil szappanoperáiba, amikor még a gyereket is felhasználja hozzá.
2023. okt. 25. 18:52
 35/41 anonim ***** válasza:
68%

Biztos elmész albiba a gyerekkel a SAJÁT lakásodból? Nekem ez már a hihetetlen kategória.

Inkább csak van megint mire/kire mutogatni, ahelyett, hogy a kezedbe vennéd a sorsod.

Visszanézek újabb 5 hónap múlva, hogy akkor milyen kifogásaid lesznek 😂

2023. okt. 26. 22:29
 36/41 A kérdező kommentje:

Kicsit tanulmányozzuk már a bántalmazás fogalmát, mielőtt hozzászólunk. Igen, kiszolgáltatott vagyok a saját (nem, csak résztulajdon) lakásomban, mert egy nálam fizikailag erősebb, agresszívebb emberrel élek, és egy kisgyerek épségéért is felelek. Az ügyvédem szerint aki hamarabb távozik a másiktól, azé a gyerek - a tárgyalásig minimum - de mivel a férjem nem magyar (bár EU) állampolgár, ezért ha kiviszi a gyereket az országból még azelőtt, hogy a bíróság a beadott keresetre reagálna (ami a jogász szerint 2 hónap is lehet), akkor elveszett. Remélem, mindenki elégedett most már.

Örvendek, hogy itt mindenki jobban szeret csámcsogni mások nehézségein, mint válaszolni egy teljesen másról szóló kérdésre.

2023. okt. 27. 00:29
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
Arabbal élsz?
2023. okt. 27. 03:16
 38/41 anonim ***** válasza:
Az van a fejében, hogy jobb lesz, ha egyedül marad a lakásban, és végre nyugodtan nézheti, amit akar, és nyomkodhatja az egerét.
2023. okt. 27. 21:33
 39/41 A kérdező kommentje:
#37 Már annyi az EU-állampolgárságot megszerzett arab, hogy rögtön ez jut eszedbe, nem az, hogy francia, német, ciprusi, szlovén, észt, lengyel stb. az illető?
2023. okt. 28. 14:29
 40/41 anonim ***** válasza:
40 - Hogy jön ez ide?
2023. okt. 28. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!