Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi van annak a fejében, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van annak a fejében, aki nem hiszi el, hogy válás lesz?

Figyelt kérdés

Többször mondtam már neki, hogy válni fogok, 2 hónapja megmondtam neki, hogy költözzön el június végéig, de csak röhögött és nyomkodta tovább az egerét. Egyszerűen nem értem, hogy mi van az agyában. Most meghívta hozzánk a rokonait 2 hétre anélkül, hogy engem megkérdezett volna. A lakásunkban csak nekem és a testvéreimnek van tulajdoni hányadunk, neki nincs. Őket megkérdezte, hogy jöhetnek-e a rokonai, engem nem, csak bejelentette, hogy meghívta őket. Mondtam, hogy nekem ez nagyon kellemetlen, így is nagyon zsúfolt a lakás, én eleve a hallban élek a kisgyermekünkkel, nulla magánszféra, csak neki van saját szobája, meg még egy tároló szoba, szóval nem akarom, hogy ott lakjanak 2 hétig. Ennek ellenére csak közölte, hogy jönnek és vagy segítek helyet csinálni nekik vagy kidobálja a dolgainkat, hogy legyen hely, ő meg beköltözik hozzánk. Mondtam neki, hogy ebben ő engem nem kérdezett meg és a kérésem is ignorálta, hogy aludjanak máshol és hogy nem is értem, hogy merte ezt megcsinálni.

Mire azt mondta, hogy jaaa, ő azt nem vette komolyan, besorolta az olyan “hülyeségeim” közé, hogy válni akarok, meg költözzön el!

Egyszerűen nem értem, mi van a fejében, teljesen komolyan mondtam mindkettőt. Oké, egy évig csak mondtam a válást, de most már a keresetet fogalmazzuk az ügyvéddel. De azt meg miért ne mondtam volna komolyan, hogy költözzön el? Semmit nem segít semmiben, csak videojátékozik egész nap, nem lehet kérni tőle semmit, mindenen felkapja a vizet, nem lehet vele két szót se váltani, bunkó, s amikor mondom, hogy na helló, akkor azt hiszi, hogy csak viccelek?!

2023. júl. 5. 23:54
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
69%
És a te agyadban mi a logika? Ez érdekesebb.
2023. júl. 6. 15:28
 22/41 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nem az lenne a legnagyobb problémám, hogy vajon mi jár a hülye fejében, hanem hogy a saját lakásomban mások uralkodnak felettem, na meg hogy a testvéreim miért nem állnak mellettem.
2023. júl. 6. 16:19
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Van egy hasonló helyzetben lécő barátom. Évek óta rossz a házassága, és már többször szóba is hozta, hogy váláson gondolkozik, de a párja kábé ignorálja ezeket a dolgokat, mintha kb. minden rendben lenne, és csinálják tovább a mindennapokat, mert amúgy nem bunkók egymással, csak kb semmi közük már egymáshoz a gyereken kívül. Barátom nem lép, mert közös megegyezést akar nem dönteni a másik feje fölött, de így ez szerintem patthelyzet. Szóval ilyen is lehet a fejében szerintem, hogy amíg csak beszélsz róla de nem cselekszel, húzni tudja az időt, hátha meggondolod magad.
2023. júl. 7. 09:16
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Az jár a fejében, hogy neki kényelmes ez a helyzet, ő miért változtasson. Az van, amit ő akar, te meg néha válással fenyegetőzöl, de neki ettől nem lesz rosszabb. Ő nem akarja megjavítani a kapcsolatot, mert neki így jó. Beadod a válást, aztán akkor majd lesz változás.
2023. júl. 7. 19:56
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk, mi jár a fejében, egy játékfüggő, szenvedélybeteg, rég elszakadt a valóságtól. De neked a válás beadásán felül is drasztikus lépéseket kell tenni, MOST!

1. Felhívni a rokonokat, természetesen az ő megkérdezése nélkül, és határozottan megmondani, hogy oda pedig nem jöhetnek, részletesen azt is megmondod, hogy miért, hangsúlyozva, hogy a drága rokonuk, a férjed egy játékfüggő paraszt.

2. Fotózd le a dolgaitokat, ha kidobta őket, rendőrség, feljelentés lopásért és bántalmazásért. (a másik cuccainak kidobása a bántalmazás egy formája. Ha a gyerek cuccait is ki dobja, akkor gyerekbántalmazásért is.) + azonnal távoltartási végzést kérsz ellene.

3. Az ügyvédeddel íratsz egy felszólítást, amiben megszünteted az ő szívességi lakáshasználatát. Ezt tértivevényesen elküldöd neki. Ez az alapja, hogy kirakhasd. hacsak nem ítélik meg a távoltartási, mert akkor azonnal kirakható.

4. Nyiss magadnak egy külön számlát, arra utaltasd a fizetésed, hogy legyen pénzed arra az esetre, ha a közös számlát lerabolja.

2023. júl. 9. 12:20
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Az jár a fejében, hogy eddig is csak fenyegetőztél, de nem tettél semmit érdemben. Ezen mit vegyen komolyan?? Én sem tudnám komolyan venni.
2023. okt. 24. 07:08
 27/41 A kérdező kommentje:
#26 Na pont erről beszélek, ez egy jó szempont, hogy fenyegetőzésnek veszi. Mert én pl egyáltalán nem fenyegetőztem, hanem először segélykiáltásnak szántam, hátha hajlandó együttműködni a házasságunk megmentésében, aztán amikor ez nem történt meg, akkor csak közöltem a tényeket. Annak az embernek a gondolkodása nagyon paranoiás hozzám képest, aki ezt fenyegetőzésnek vagy támadásnak veszi, gondolom ez áthidalhatatlan eltérés amúgy is.
2023. okt. 24. 10:45
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Július óta változott valamit a helyzet? Beadtad már a válókeresetet? És a rokonlátogatást lemondtad? Elköltözött a férjed? Ha semmi változás, akkor tényleg nem gondolod komolyan.
2023. okt. 24. 11:00
 29/41 anonim ***** válasza:
Mivel mindig is szart rád, így naivitás volt elvárnod tőle, hogy meghallja a "segélykiáltásod". Inkább magadon dolgozz, hogy időben felismerd azt, ha valakinek nem jelentesz annyit, hogy érdemben bármit is tegyen a veled való kapcsolatért. Sokat megspórolsz magadnak minden téren, ha gondolkodsz és figyelsz is, nemcsak a hormonháztartásodra, érzelmeidre hallgatsz kizárólag. Az kevés, hogy Jani most kva kedves, meg helyes, meg éppen deszereted. Na meg Gizi is meg Joli is férjhez ment már, ideje neked is, mindegy kihez is. Az esküvő csak egy nap, de a valóság utána jön mindig. És mindig vannak jelek amikre érdemes figyelni. Akkor nem figyel rá az ember, ha nem akar velük szembesülni, mert elhiszi, hogy idővel jobb lesz. Nem lesz. Mitől lenne??
2023. okt. 24. 14:28
 30/41 anonim ***** válasza:
Még mindig nem ment el a lakásodból?
2023. okt. 24. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!