Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan, hogy akár 2-3 évig (vagy több) elhúzódik egy válás?
A nönek nincs semmije, nem dolgozik, a pasija tartja életben.
Szóval nincs az, hogy kié a lakás, meg stb.
Igy is lehet, hogy ilyen sokáig elhúzódik a dolog?
Megosztanád velünk is, ha már így bevonódtunk a sztoriba?
És hogy döntöttél?
Az ítélkezést mindenki tartsa meg magának.❗
Nagyon nagyon nagyon hosszú, de megpróbálok röviditeni.
Van egy férfi, aki az első találkozáskor már mély nyomot hagyott bennem (kb 8 éve). Rengeteget beszéltünk személyesen, írásban. Hol volt csaja, hol nem, egy elkényeztetett ... a mai napig (nem féltékenységből írom).
Aztán volt köztünk egy kis ez-az, ami megismétlődött akkor is, amikor elvette a csajt ☺️☺️
Angliában vannak, remélem nem olvassák. Évente 1-2-szer jár haza a pasi, 2 évente kb a csaj.
Szóval nincsenek túl jóban, sok a vita, évekkel ezelőtt már mondta a válást, 2 éve pl elvileg ezért is jöttek haza. Szóval nem azzal hitegetett, hogy elválik és feleségül vesz. De azt tudom, és említette is, hogy tetszem neki, és ha úgy lenne/lett volna, lehetne/lehetett volna több is ☺️😬
Azt eddig is tudtam, hogy a csaj nagyon okos, jól elintézi, kitalálja a dolgokat, de nemrég aztán végleg elintézte kb hogy a pasi nyakán maradjon.
Aztán kinyögte a pasi, hogy lehet elválnak, lehet, hogy nem. De nincs köztük semmi évek óta, külön szobában alszanak, blablabla 😃☺️
Ennyi nagyon röviden.
Megköszönöm, hogy leírtad és nem ítélkezem, csak kérlek, hogy gondold át a dolgokat!
Ti 8 év alatt odáig jutottatok, hogy az ismeretségetek alatt mást szedett fel, akit aztán el is vett, téged meg talonban tart a magyarországi kiruccanásaira, miközben hazudozik neked összevissza.
Szerintem dobd ki - könnyebben fogod viselni, mintha ő dobna ki - és nyiss mások felé, mert röpül az ifjúság és az élet!
Ök már akkor együtt voltak, csak sok volt köztük a szünet.
Volt olyan, hogy évekig nem beszéltünk.
Közben meg a csaj is rájött a dolgokra, akkor azért nem beszéltünk.
Jó kis házasság, csalják egymást össze-vissza. Jó, én is hibás vagyok na...
"Azt eddig is tudtam, hogy a csaj nagyon okos, jól elintézi, kitalálja a dolgokat, de nemrég aztán végleg elintézte kb hogy a pasi nyakán maradjon."
Nos, ilyet nem tud a nő elintezni. A pasinak megfelelő ez a helyzet. Itt is ott is egy lyuk -vagy több- ami mindig készen áll.
Nem a feleség intézte úgy, hanem a pasi. Nyugodj meg, el vagy hordva a feleségnek minden pszciho hülye pitsának.
Forrás: tapasztalat. Exférjem is előadta nekem, hogy a szeretője hogy szegény lány zaklatja stb… a lánynak meg én voltam beállítva minden manipulatív beteg sz.arnak…
De utólag okosnak lenni olyan mint előre hülyének.
Hát most igy jobban belegondolva a sztoriba... Lehet, hogy a feleségről kitalált sztori is kamu, amiről azt hittem, nagyon ötletes.
Pasik...
És sosem tudtam volna meg, ha a lányzó nem jön el meglátogatni, és könyörögni, hogy engedjem el a jóembert.
Aztán bemutattam neki “azuramat”: a leszórt zoknikat, amikre még nem volt időm összeszedni az ágy mellől, a borotvamaradványt a mosdóból, a tányérkupacot a playstation mellől.
Az egyetlen háztatási gép amit használt a kávéfőző.
Abban nem hazudott a lánynak, hogy szarul nézek ki: 8 hónappal a második gyerek után, főállású irodai munkás, főállású anya, és háztatásbeli is voltam, kerttel és állatokkal.
Monjuk lányzó ekkor még mindig akarta, egész addig amít össze nem csomagoltam neki, mivel férjike kamuzgatott arról is, hogy kié a ház… enyém, házasság előtti vagyon. Férj ezt pont fordítva mondta.
De hogy tovább kavarjam a szart áthívtam anyut és az anyósomat is. Aztán anyuval egy pohár bor mellett néztük ahogy a másik két nő lealázza a sárga földig.
Az durva, hogy odament a csaj..
Meg hogy pici baba mellett ezt tette veled a pasi 😳
Kitartást neked! És köszi, hogy megosztottad a sztoridat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!