Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Úgy meghízott a párom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy meghízott a párom, hogy egyszerűen nem kívánom, félek hogy rámegy a házasságunk, mit tegyek?

Figyelt kérdés

5 éve élünk együtt. AMikor megismerkedtünk, vékony srác volt, kifejezetten a zsánerem, ölni tudtam volna érte! :)) Aztán jöttek a kilók, de az elején nem zavart, mert nem bánom ha egy férfi nem gebe. Nagy volt a szerelem, két év után összeházasodtunk, rá egy évére megszületett a kisfiam. Én a szülés utáni állapotomhoz képest kb. két kiló súlyfelesleggel rendelkezem ő viszont kb plusz 25 kilónál jár.... Nagyon durva!!! Hozzáteszem iszonyú jó vele az ágyban, de már egyszerűen nem kívánom a testét, csak ha már nagyon ki vagyok éhezve, akkor kezdeményezek. Persze neki is feltűnt a változás, piszkál is érte eleget. Próbáltam neki már párszor jelezni, hogy fogyni kéne, de én nem tudom ő milyen tükörbe néz bele, de nem látja amit én...

A legdurvább, hogy ha 5 évvel ezelőtt is így nézett volna ki, szóba se álltam volna vele. De már annyi mindenen keresztül mentünk, alapjában véve rendes ember, szeretem, van egy kisfiúnk, akit mind a ketten imádunk, de a hideg ráz ha arra gondolok, hogy át kell ölelnem a 115 kilóját... :((

Tényleg tanácstalan vagyok...

2010. okt. 11. 22:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
15%

22:20 Te normális vagy?!A szülés sem ok arra,hogy maradjon rajtad egy kis plusz?!Ebben az esetben egyébként sem lehet ezt felhozni,hiszen mint mondta,lényegében semmi plusz nincs rajta.

De ezt leszámítva...nem ok?!Mond ezt 3 gyerek után,ha alkatodnál fogva hajlamos vagy a hízásra..

idióta!!

2010. okt. 11. 23:51
 32/69 anonim ***** válasza:
92%

Nyakamat rá, hogy ha pasi lennél, és a feleséged hízott volna el, mindenki sajnálna, együttérezne Veled, és egyértelmű lenne, hogy az asszonyt kellene szerintük lefogyasztani. Itt meg - a hozzászólások első fele alapján - mindenki Téged oszt.

Holott szerintem nem vagy hibás. Nem csalod meg emiatt (mint sok férfi az elhízott feleséget) és szereted is, a testi vágyat viszont nem tudod ésszel szabályozni.

És a plusz 25 kiló azt is üzenheti számodra, hogy már nem akar neked tetszeni.

A fizikai munkások gyakran elhíznak, azért, mert napközben nincs alkalmuk rendesen enni (nem tud ebédet vinni, melegíteni), és este jól bevacsoráznak, mert érthető módon éhesek. Sok ilyet ismerek, a megoldás csak az, ha megpróbál kiegyensúlyozottabban enni, reggelizni, ebédelni, hogy estére ne éhezzen ki annyira.

2010. okt. 12. 00:46
 33/69 anonim ***** válasza:
82%

A férjed az én párom is lehetne,2 év alatt 85-ről 110-re hizott...igaz,az én hibám is,elkényeztettem,csak olyat főztem,amivel 3 tányérral simán megevett,reggeli mellé csokit tettem,és minden idejét velem töltötte lustálkodva,mondjuk a haverjaival kosarazás helyett...

Meg is lett az eredménye.

DE

Kb fél éve "fogyókúra" van (pörkölt tésztával helyett babfőzelék,meg levesek,meg egyéb nem kalóriabombák,bár mindent főzök,csak kisebb adagot kap jóval,reggelire meg szendvics,péksüti és csoki helyett csak gyümölcs)

15 kilót fogyott 4 hónap alatt

Mozgásra nem tudtam rávenni,de étrendváltoztatással elérhető

(bár hozzáteszem,nekem a hurkácskákkal is ugyanolyan vonzó-ha nem mégjobban-,csak az egészségét féltem)

kitartás,rajtad mulik csak

2010. okt. 12. 06:51
 34/69 anonim ***** válasza:
90%
Én teljesen meg tudlak érteni. Igen, szereted emberileg, ez teljesen okés, de az is más, hogy nem kívánod. A szex ugyanis nem arról szól, hogy milyen vicces, milyen őszinte, milyen jó ember valaki, hanem testi vonzódásról, érzésekről. Próbáld rábírni a változásra! És akkor újra menni fog. És tényleg a pasiknál ne köríts, őszintén mondd el, hogy mi a bajod, ők nem tudnak a sorok között olvasni...
2010. okt. 12. 07:32
 35/69 anonim ***** válasza:
90%
nem is olvasom végig a kommenteket, mert már az elején láttam, hogy a sok nagyokos egyből téged vett elő és felrobbanok ezen. Szóval, Kérdező, igenis a nőknek is a fontos az esztétikai élmény, nem csak a férfiaknak. Nekünk is jobb egy csinos testet nézni, mint egy elhízottat, tetszik vagy sem. Ezt vagy elfogadják a férfiak, és bevallják végre nők, vagy hazudhatunk tovább magunknak is meg a férfinemnek.....A férfiak pedig sajnos ilyenek, úgy van vele, hogy biztos "helye" van, már nem kell pedáloznia, és akkor jöhet a fogadj el így dumával. Én simán megmondtam egy két páromnak, akivel gond volt, hogy "figyelj öcsi, szeretlek, de nem tetszik amit látok, vagy összekapod magad, és faragsz magadból egy normális férfit, vagy akkor te se várd el, hogy 2hetente gyantáztassak, csinos legyek, tiszta ápolt stb." Ennyi, ezzel téged nem tisztel amúgy. Tehát mindenképpen őszintén beszélj vele, hagyd a női mellébeszélést és kerülőutakat, abból nem értenek:) Adj neki ultimátumot, de biztosítsd arról is, hogy mindenben segítesz neki. Mittudomén, közös torna (az neked is csak használ) olyan kajákat főzz amik egészségesek, stb.
2010. okt. 12. 07:40
 36/69 anonim válasza:
62%

Szia!

Szerintem próbáld megbeszélni Vele a dolgot, hass az érzelmeire pl azzal, hogy ha így folytatja tovább akkor lehet nem láthatja felnőni a gyereket, mert bármikor elviheti egy szívroham és akkor egyedül maradtok. Vedd rá közös edzésekre vagy csak hétvégi kikapcsolódásképpen menjetek el úszni, túrázni. Ha Te főzöl neki akkor próbálj olyan étrendet összeállítani ami mindhármótoknak megfelel és nem tartalmaz káros, egészségtelen összetevőket, alapanyagokat.

Ha nem lehet vele beszélni akkor hagyatkozz a női furfangra- vagy mi:D- és próbálkozz a "háta mögött" jó irányba terelgetni. Bár kétlem, hogy nem változtat az életmódján ha megmondod neki -és meg is érti-, hogy elveszíthet titeket vagy a súlyos elhízás miatti betegségek miatt lehet élete végéig gondozásra szorul, kiszolgáltatott lesz.

37/69 anonim ***** válasza:
69%
Nem kell így elfogadni, mert emberek halnak bele a kóros túlsúlyba. Itt nem a szerelem a fontosabb, hanem, hogy meddig fog élni, mert a túlsúly hozza magával a csúnya szövődményeket, cukor, koleszterin... Ha nem kapja össze magát, mehet a sírba, te meg egyedül maradsz a kicsi gyerekkel. Ebben nincs tréfa, tessék határozottnak lenni, ha kell, legyél kemény, durva, de ha élni akar, le kell fogynia.
 38/69 anonim ***** válasza:
89%

Ahogy látom, az alapvetö gond az, hogy a férjed nem hiszi el, hogy ö kövér lett.

Csinálj fotókat róla, vgy másokkal csináltass, lehetöleg olyanokat is, ahol hátulról meg oldalról van a képen, és utána amikor megnézitek, akkor látni fogja, hogy tényleg valami nem stimmel. Ugyanis a legtöbb ember a tükörben azt lát, amit szeretne, de egy fénykép azért más. Ha ehhez még régi képeket is elöveszel, akkor nagyon szembetünö. (Ha van olyan régi kép, ahol valami érdekes helyen vagytok, és tudsz ugyanott új képeket csinálni, akkor még hatásosabb)

2010. okt. 12. 07:43
 39/69 anonim ***** válasza:
75%

Szia! Azt írtad egyik hozzászólásodban, hogy a férjed kritizál másokat, akik kövérek, de magán ugyanezt nem veszi észre. Talán finoman fel kellene nyitni a szemét, ha másként nem, hát megbántod egy kicsit. :) Hívd fel a figyelmét az egészségének fontosságára, vagy hass a büszkeségére (mond el Neki, hogy a sörpocak kb. 2 cm-rrel rövidíti meg a "méretét", mert a hasizmok ilyenkor ránehezednek azokra az izmokra. És ez nem hülyeség, valós kimutatás. Először én is röhögtem rajta, de jó néhány helyen találkoztam a dologgal)

Amit még sokan írtak: Te főzöl otthon, tőled is függ, mi kerül az asztalra, vagyis picit Te is felelős vagy a hízásáért. Tégy ellene, főzz vacsorára más ételeket, rengeteg oldalt találsz nem fogyókúrás, csak kímélőbb ételekről a neten; és ne engedd, hogy este 6 után egyen.

Menjetek gyakrabban sétálni, használd fel a babátokat erre. Kérd meg, hogy menjen veletek a játszótérre, vigyél focilabdát, hogy Ő szórakoztassa az apróságot.

Apró lépésekkel haladj. Sok sikert!

2010. okt. 12. 07:45
 40/69 anonim ***** válasza:
90%
Én nő vagyok, a férjem egy 72-73 kilós képembe szerelmes (az nekem annyi, mint másnál a 62-63), de tavalyra 95-ig híztam. Most 85 vagyok, de mondta, hogy egyszerűen már nem kívánt (annyira). Kicsit bántott ez, de mit tegyünk, ha így van... Hiába nézek ki 10 kilóval kevesebbnek.
2010. okt. 12. 07:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!