Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhúzhatom valamivel a válást?
Nem biztos, de szerintem jogi következménye is van annak, ha nem jelensz meg. A bíróság előtt kötelező megjelenni, nem csak akkor, ha épp nincs jobb dolgod.
Amúgy meg undorító dolog ezzel játszani. Nen tudom, hogy mi oka annak, hogy húznád, de mindenkinek az a jobb, ha minél hamarabb túlestek rajta. Ez nem csak egy darab papír! Nekem legalábbis jó érzés volt úgy kijönni, hogy végre vége. Nagyon kiakadtam vokna, ha az exem megnehezítette volna a helyzetemet. Szerencsére nem így volt, mert már ki volt tűzve az új esküvő időpontja. Jobban várta, mint én.
A kutyát nem érdekli, hogy akarsz-e válni, vagy sem. Gondolom közös megegyezéssel adtátok be.
Ha egyikőtök akar válni, akkor a másik hozzákötözheti magát és éhségsztrájkolhat, akkor is ki fogják mondani a válást.
Ki adta be a válópert? Te vagy a felperes?
Semmivel nem tudod évvégéig kihúzni, ha a férjed a felperes és ragaszkodik a válláshoz.
Nem veszed át az értesítőket meg ilyenek.
Ezért ujra kikuldik.
Nem érsz ra a tárgyalasra uj időpontot kérsz.
Nyáros bírósági szunet van amúgyis.
Aztán épp a fogadat csinálják nem tudsz beszélni.
De ügyvéd kiokosithat jobban
9
Ez senkit nem érdekel. Ha nem jelenik meg, akkor is elválnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!