Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tart egy bírósági tárgyalás, ha közös megegyezés van?
Gyerek nincs, közös vagyon van, viták ügyvéd előtt letisztázva, szerződésbe foglalva. Mindketten válni akarunk. Nem maradt vitás kérdés nyitva.
Mennyi ideig tart egy ilyen tárgyalás?
Az ügyvéd annyit mondott csak, hogy el kell mesélni a megismerkedésünk idejét, mióta élünk együtt, mikor romlott meg minden, stb.
Van egy békítő.
Aztán, ha ténLeg nincs vita, a következőn kimondják.
Nincs békítő, csak tárgyalás egyetlen alkalommal.
Beadástól számítva ahogy sorra kerültök, de 1-2 hónap talán. Papír beadás után kérhetnek esetleg hiánypótlásra dokumentumot, az alssíthatja kicsit a folyamatot.
Velünk nem meséltettek el semmit. Bementünk, bíró feltett pár formális kérdést , kb. 10 percig voltunk bent. 1 hónap mulva küldték a határozatot.
Az én esetemben kb félóra volt én nem akartam válni de a birónőt nem érdekelte,hogy én mit szeretnék.
A volt feleségem gyorsan lemondot mindenről,hogy minél előbb megszabaduljon tőlem és a gyerekeitől.
Várta már a pénzes pasija.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!